Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer hostowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Mam wykupiony serwer na hostowni mcserwery i chciałem zapytać czy jak zmienie plik JAR serwera na np Minecraft Serwer 1.4.7 to jak wgram na niego tekkita przez FTP to będzie działało ? (wcześniej miałem craftbukkit 1.4.7 i jak dodawałem paczki przez ftp to jak coś postawiłem np z buildcrafta to to znikało)

Opublikowano

Musisz, ale pamiętaj o kilku rzeczach:

1. Operacja wymiany silnika musi przebiegać na wyłączonym serwerze.

2. Nowy silnik musi mieć identyczną nazwę jak stary - spoko, nic się nie stanie, jeśli tekita nazwiesz "bukkit".

3. Najlepiej nie usuwaj silnika, tylko "podmień"

Aha, pamiętaj, mogą cię za to ukarać. Nie wiem, jak wygląda tamtejsza polityka działalności.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Ale mogą ci też nie działać niektóre pluginy bo musisz niektóre zaktualizować lecz nie wszystkie aktualizacji wymagają

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...