Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon <> Play <> Usługi <> Itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie. Jeżeli telefon jest za złotówkę (jakis droższy) np. Samsung Galaxy S3 to dostaje go za złotówkę ale muszę miesięcznie płacić np. abonament 60 zł. A co jeżeli nie przekroczyłbym miesięcznie tych 60-ciu złotych? Może mi to ktoś dokładnie wytłumaczyć? I zastanawiam się nad zmianą do Play.

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie. Jeżeli telefon jest za złotówkę (jakis droższy) np. Samsung Galaxy S3 to dostaje go za złotówkę ale muszę miesięcznie płacić np. abonament 60 zł. A co jeżeli nie przekroczyłbym miesięcznie tych 60-ciu złotych? Może mi to ktoś dokładnie wytłumaczyć? I zastanawiam się nad zmianą do Play.

Musisz tak, czy inaczej miesięcznie zapłacić te 60 zł. A jeżeli nie wykorzystasz tej kasy to Ci przepadnie.

Opublikowano

Ile chcesz rozmawiasz, jak mniej to i tak placisz 60, jak wiecej to wiecej placisz.

Nawiązujesz umowe np. na rok i przez eok MUSISZ płacić abonament, aby mieć telefon.

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...