Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyścigi

sulcekenol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam podobny problem do tych znanych ale troche inny. Gdy dołączam do gry np. drag czekam 50 sekund i później jest wczytywanie gry. I z 2-3 razy naładuje mi się gra i sie ścigam ale później po ładowaniu wyskakuje mi tło i widze jak inne samochody jeżdżą a ja niemoge sie ruszyć i niemam paska u góry i niemoge nic nacisnąć , ale niby się niezacina bo inni jeżdżą w trybie dowolnym, NAJdziwniejsze jest to że nigdy czekoś takiego niemiałem, ten problem zaczoł sie dzisiaj rano. chętnie poczytam odpowiedzi i dowiem sie czy inni też tak mają

Opublikowano

ale przejdzie to czy tak już zawsze?

Chodzi ci o to czy ten problem minie?

Na pewno tak, skoro na FB inni piszą, że też tak mają to powinno to minąć.

Mi od czasu do czasu też zdarza się ten problem, ale wszystko wraca zawsze do normy.

Opublikowano

Chodzi ci o to czy ten problem minie?

Na pewno tak, skoro na FB inni piszą, że też tak mają to powinno to minąć.

Mi od czasu do czasu też zdarza się ten problem, ale wszystko wraca zawsze do normy.

a mogłbyś dać link gdzie otym piszą? bo niemoge znaleść

Opublikowano

Ja zanotowałem już ten problem około godziny 12-13, wyłączyłem gre i nie sprawdzałem ponownie o co chodzi :P Nie myślałem, że tak już zostanie, po prostu myślałem, że to zacinka, które się czasem zdarzają. Minęło to już?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ja zanotowałem już ten problem około godziny 12-13, wyłączyłem gre i nie sprawdzałem ponownie o co chodzi :P Nie myślałem, że tak już zostanie, po prostu myślałem, że to zacinka, które się czasem zdarzają. Minęło to już?

Dalej się tak dzieje <_<

/edit

Nawet prywatnych wyścigów można jeździć bo wywala.

Opublikowano

Ehh kilka razu juz próbowałem dzisiaj zagrać i za każdym razem to samo obojętnie który serwer na każdym wywala

Na jednym graczu można grać, ale na multi i priv nie zagra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...