Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Namiot

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz go zdobyć w budynkach obok szpitala (tych takich domkach) i w sklepie. Więcej miejsc nie znam ja tylko tam widziałem namiot.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Elekto ? Cherno ? - w prawie każdym mieście jest jakiś sklep, dom.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Możesz go zdobyć w budynkach obok szpitala (tych takich domkach) i w sklepie. Więcej miejsc nie znam ja tylko tam widziałem namiot.

fajnie mu wytłumaczyłeś w ty domkach koło szpitala wiesz że sa 4 szpitale + namioty medyczne też zaliczane do szpitali wiec . a namioty prawie wszedzie możasz znaleść w tych rudych domach drewnianych marketach , też czesto są w atvce. Ale też zależy od tabeli lootu na serwerze

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

http://dayzdb.com/map

Interaktywna mapa dayZ.

Co do twojego pytania :

Tam gdzie masz taki koszyk zielony to oznacza, że tam jest supermarket.

Najczęściej w supermarketach sa namioty. Gdzie indziej nie radzę ci szukać.

Mapa również przedstawia prawdopodobny respawn pojazdów, stacje benzynowe, budynki gdzie się respi żywność,bronie, części do pojazdów i

wiele innych rzeczy. Jeśli znasz podstawy angielskiego obsługa mapy nie powinna być dla ciebie problemem.

Jeśli nie wiesz gdzie co się respawni kliknij na dany punkt na mapie : np. zielony koszyczek, czyli supermarket i po prawej stronie pokaże ci się

lista przedmiotów, które respia się w danym miejscu ( w tym przypadku to supermarket )

Nie przerażaj się, że np. szanse na respawn namiotu wynosi 0,88 %. Wydaje mi się, że to przesada. Nawet jeśli tak jest to wystarczy objechać heli lub samochodem wszystkie supermarkety i na pewno znajdziesz ok. 2 namioty.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...