Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana nicku za darmo wykorzystujac transfer...

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziala jeszcze ten sposob na darmowa zmiane nicku? Chodzi mi o to ze przenosze sie z eune na euw a tam mam postac o takim samym nicku i wtedy wyskakuje zmiana, a potem wracam na eune z nowym nickiem? Nie usunie mi to zadnych statystyk, dywizji jezeli dziala?

Opublikowano

Za 1 razem jeżeli masz darmową zmianę to nic nie zapłacisz ale za drugim razem już będziesz musiał zapłacić.

Statystki, dywizje nie ulegają zmianą przy zmianie serwerów gry.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Czyli już nie ma dla polaków z Westa darmowego transferu na EUNE?

to nie działało w ten sposób, każdy miał darmowe przenosiny na ten drugi serwer, jeśli cię przydzieliło do EUW to mogłeś/możesz za darmo przejść na EUNE, i vice versa, ale tylko 1 raz, z czego Polaków raczej większość sypnęło na EUNE. Riot nigdy nie wprowadzał specjalnie dla Polaków jakiegoś transferu, jakby to mogło wynikac z twojego postu...

Opublikowano

Kurde, a ja myślałem że była taka "akcja" specjalnie dla polaków, żeby ich wyrzucić z Zachodu, bo tam zresztą nie ma płatności w PLN :P No nic....

Opublikowano

to nie działało w ten sposób, każdy miał darmowe przenosiny na ten drugi serwer, jeśli cię przydzieliło do EUW to mogłeś/możesz za darmo przejść na EUNE, i vice versa, ale tylko 1 raz, z czego Polaków raczej większość sypnęło na EUNE. Riot nigdy nie wprowadzał specjalnie dla Polaków jakiegoś transferu, jakby to mogło wynikac z twojego postu...

Co ty opowiadasz kolego? Nie wprowadzaj go w błąd...

Jakie przydzielenie? Jeśli się nie znasz to weź się wstrzymaj...

Pierwszy darmowy transfer był po rozdzielenie europejskich serwerów, więc za free mogłeś się na westa przenieś ( ja tak zrobiłem). A drugi transfer darmowy był bodajże we wrześniu zeszłego roku nie wiem czy dla wszystkich ale dla polaków na pewno, na Eu NE (np. ja wróciłem). A więć była możliwość wrócenia, więc nie opowiadaj głupot. Autor postu dobrze był poinformowany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...