Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak uniknąć bana KamerMod

Vicery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie.. macie jakieś sposoby aby zmniejszyć szansę na bana ? Dzisiaj zaczynam grać na PL kiedyś z Kamerem wbiłem 80lvl ale czy od 2 lat coś się zmieniło? na co mam uważać ? :P Chcę korzystać z autopotowania, to coś co nie odpycha noobów z konia, i /mobber pelerynki :) no i moze przenoszenie to shift i miejsce na mapie :)

Z góry dziękuję...

Opublikowano

Jeśli nie używasz ExpBota i cały czas siedzisz przy komputerze to twoje konto nie powinno zostać zbanowane.

Hmm załączyc Gm zeby szukało i na legalu grać? mogę wszystkiego uzywać ? pelerynek, przenoszenia się ? Na jakiej podstawie oni to sprawdzają,,, czy moze tylko wtedy gdy ktos ,,pod kabluje"

Opublikowano

Dużo zależy od szczęścia, ale szczęście jest niczym bez doświadczenia. Staraj się być jak ninja, najmniej zauważalny nie w padaj w oczy innym.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

dokladnie tak nie exp tam gdzie sa ludzie wiec jak masz zamiar tego uzywac to uwazaj na innych bo latwo moga cie podac tak samo polecam zalatwic sobie gm detector i auto wylogowanie przy tym :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...