Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin polski czy prywanty

Quanros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Moje pytanie brzmi, czy lepiej grać na metinie prywatnym mam na myśli Pandora MT2, czy na Metinie Polskim ? Tym główny.

Opublikowano

PL to syf.... jak się wbije 25lv + do tego da się komuś pasy bo ktoś piszę że doładuje mu SM to wiadomo że jest syf. Jak dla mnie warto grać na PL lecz z ekipą lub kupić jakieś konto z pro skilami do 45lv lub w ostateczności Ravia.eu

Opublikowano

a ja polecam grac jednak na privach ...taka prawda zeby osiagnac cos na pl-u trzeba wydac 500 pln + do tego stracic ok rok/2 lata czasu

czy jest sens ? nie ... graj na privach takich ktore cie interesuja medium/easy patrz na zapowiedzi i szukaj ktory server bedzie startowal i czytaj dokladnie prezentacje a napewno cos dla siebie znajdziesz nie daj sobie wmowic server poniewaz kazdy ma inny gust :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Zależy co lubisz. Jak uwielbiasz spędzać czas na expie i trudzeniu się nad robieniem eq to oczywiście na Globalu a jeżeli lubisz zabawę, szybki lvl, dobre eq to privy.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

a ja polecam grac jednak na privach ...taka prawda zeby osiagnac cos na pl-u trzeba wydac 500 pln + do tego stracic ok rok/2 lata czasu

czy jest sens ? nie ... graj na privach takich ktore cie interesuja medium/easy patrz na zapowiedzi i szukaj ktory server bedzie startowal i czytaj dokladnie prezentacje a napewno cos dla siebie znajdziesz nie daj sobie wmowic server poniewaz kazdy ma inny gust :)

sranie w banie ;) Ja zarabiam na pl'u. Dobry komputer i 10 botów lekko można odpalić. Pierwsze exp do 30lvl a potem na łowy ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ja gram na PLu bez botów, kasę wydaję tylko na przepustki i PD jak idę expić, bony to nie problem, starczy odpowiednio rozplanować czas - są eventy ze szkatami amora, a itemy 5b można kupić spokojnie na shopach. Najlepszym przykładem jest BuenaCosta z youtuba. Moim zdaniem bez sensu jest zmieniać priv'a co tydzień, bo wbiło się 250lvl i ma się postać bardziej przypominającą jakieś kolorowe gówno z LoL'a (tak właśnie wyglądają easy servery).

@topic

Ja bym na Twoim miejscu grał na PLu, ewentualnie na ravii. ALE JEŻELI OGARNIASZ ANGIELSKI to najlepiej grać na METIN2.SG. Metin2.sg to najlepszy global metina. Taki lepszy PL. No i pamiętaj, że w metina gra się z ekipą, jak grasz samemu to metin jest nudny.

Opublikowano

Ja proponuję ci pograc na privach ,przynajmiej masz jakas przyjemnosc.Global - grasz pół roku by wbić skile poprostu strata czasu takie jest moje zdanie.Grałem dość długo na PL i poprostu sie znudził :)

63754488.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...