Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoxMT2

MrBezi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Wczoraj ściągłem serwer o nazwie XenoxMt2. Niestety gdy go przeskanowałem Antyvirus: "AVG Anti-Virus Free Edition 2012" wykrył w kliencie dwa trojany. Klienta ściagałem z trzeciego linku.

Prosiłbym o rozwiązanie tego problemu ponieważ gra na tym serwerze zagraża bezpieczeństwu komputera.

Opublikowano

Po prostu nie kiedy wykrywa w plikach wirusa niby a tak na prawdę tam go nie ma wystarczy wyłączyć antywirusa ja też tam miałem na avascie ale nie wiem po co ci XenoXMT2, ponieważ ten serwer upada i dość często już offki są więc nie opłaca się grać i pełno bugów oraz brak adminów tam ich nie ma i gdzieś mają ten serwer a wszyscy na cheatach tam jadą bo inaczej szans nie masz a i pełno śmieci jest różnych więc nie polecam

bo i tak chyba padnie

Opublikowano

One nie są szkodliwe, nie masz się co martwić.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

nie martwię się o te cheaty tylko serw pada bo co chwile offy są a w ogóle opłaca się cokolwiek robić tam bo jak padnie to przepadnie wszystko wraz z czasem straconym

Opublikowano

Czasami antywirus wykrywa wirusa ale naprawdę nie trzeba się niczego obawiać. Po prostu dodaj go do wyjątków i już

Nazgul%20sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...