Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena bojowy miecz +9 s6 5b 10lud

Gates1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźmy pod uwagę to że na mapach które zostały ostatnio dodane i drop na nich jest masakrycznie dobry to bojowe +9 są max warte 80 - 120 zł nie więcej . KD w takim bojowcu to podstawa , ale bony to raczej do zmiany bo tylko bon na luda tu sie przydaje .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

75 PLN, przynajmniej ja bym więcej nie dał.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

80-100zł. Dlatego, że teraz bojowe dropią często, tak samo jak stalki oraz inne itemki. Niestety takie są realia ich ceny poszły strasznie w dół.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Ja bym dał do 100 zł max ..... Łatwo się o to postarać ale bony nawet, nawet .

Zgadzasz się ze mną ?

Daj +

Uważasz, że moderator jest zarozumiały, niepotrzebny i tylko przeszkadza ? (Ankieta to wykazuje)

Napisz to pod postem ....

Opublikowano

Weźmy pod uwagę to że na mapach które zostały ostatnio dodane i drop na nich jest masakrycznie dobry to bojowe +9 są max warte 80 - 120 zł nie więcej . KD w takim bojowcu to podstawa , ale bony to raczej do zmiany bo tylko bon na luda tu sie przydaje .

bony do zmian... masz rozum? mixować 10 luda na PL'u?

Oj misie moje .. to wszystko zalezy od serva ktorego tutaj nie wdize -,- ale z tego co wiem bojowe 9 z 10 luda kd 4 max 40 zl

40 zł, za czystego bojowego 9 tyle możesz dać

Osobiscie mam oferte 150zł, dlatego zapytałem tutaj ile jest to warte.. ale jak widze wypowiedzi niektórych to się zastanawiam czy wy kiedykolwiek na PL graliście...

Opublikowano

z 200zł wezmiesz góra 220 ;P ,

Szukam gry która mnie wćiągnię ;) , i musi być ciekawa jakaś mmorpg 3D ewentualnie 2 bądz FPS 3D online ;PP <3 <3

Opublikowano

Do 200 zł. 10 luda to najlepszy bon jaki mógł wejść w bojowym. Przerabiając na trytona będziesz miał od 12% na ludzi do 22%, dlatego nie rozumiem proponowania zmiany bonów -.-

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...