Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Assassin's Creed Revelations błąd

gajdas2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam pewien problem z grą Assassin's Creed Revelations niedawno se ją zainstalowałem przeszłem 46% gry i były napisy oczywiscie poczekałem one znikneły ale gdy wchodze do wspowmienia Desmona cz.III "ucieczka" gra mi się zacina i po chwili wyłącza nie wiem co mam zrobić,lecz gdy wchodzę do pełnego wspomnienia w którym jestem tylko assasinem to mi się gra normalnie wczytuje jest to oryginał,jedynie cracka se ściągałem bo pożyczałem ją od kolegi.

Proszę pilnie o pomoc,Dziękuje.

Ahh ,jeszcze jedno gra mi chodzi bez lagów mam niedawno kupiony komputer,jeśli ktoś chce mogę przeczytać parametry,ale wtopie że to od komputera,myślałem czasami czy to wina cracka nie chce nic robić bo coś popsuje, doradźcie mi coś.

Opublikowano

Crack to inaczej pirat. Jezeli masz ja od kolegi to wedlug mnie jest to pirat bo nie kupiłes jej za własnie pieniadze. Miałem tez tak tylko ze moja była tez pirat. Nie pamietam juz ale zmieniłem crack'a i chyba pomoglo.

Opublikowano

Ale te misje z tymi kolumnami to nie jest koniecznie .. Graj normalnie jezeli nie znasz odpowiedzi. Ja nie mam pojecia co to moze byc .. Tez mialem to ale zniklo.

Opublikowano

Ale te misje z tymi kolumnami to nie jest koniecznie .. Graj normalnie jezeli nie znasz odpowiedzi. Ja nie mam pojecia co to moze byc .. Tez mialem to ale zniklo.

tak tylko ,że jak wchodzę do tej najważniejszej kolumny to w ogóle nie mam misji nie wiem też dlaczego,było to po napisach 45% które znikły,związku z najnowszym patchem , możliwe że to też wina patcha zaraz to sprawdzę patcha nie mam orginalnego jakiś 3 tygodnie temu ściągałem patcha i nie wiem czy teraz nowy jest, pobiorę go i zobaczymy,związku z CD kupił go mój kolega,owszem w oryginalnym sklepie.

Opublikowano

Po prostu na scrackowanej wersji raczej nie pograsz w tego typu dodatki i DLC. Zacznij kupować gry, a nie będzie takich problemów.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Pobierz optymalna aktualizacje do gry.

http://www.instalki.pl/gry/download/patche/Assassins_Creed_Revelations_Patch_1.01.html

1.01 najlepsza.

dobra zrobiłem tak jak mówiłeś,niestety gdy zainstalowałem patcha,zainstalował sie bez żadnych problemów lecz gdy wchodze do gry wszystko normalnie działa jak wchodzę do kolumien ciągle mam to samo pojawia się czarny ekran i gra się wyłącza,związku z kupowaniem gry "Po prostu na scrackowanej wersji raczej nie pograsz w tego typu dodatki i DLC. Zacznij kupować gry, a nie będzie takich problemów" dasz mi pieniądze?

Opublikowano

No trudno...Jeżeli nic z tego nie wyjdzie,pomyślę coś moze cos mi sie uda zrobić,a tymczasem Temat do Zamknięcia,Z góry dzieki za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...