Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Server(VirtualServer)No Hamachi ! no premium ! Survival

Hakoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim z tej strony Hakoom a na minecraft boboks !.Przedstawiam wam dzis dobry server zreszto sami ocenicie.Zapraszam was serdecznie na srrver na ktorym bedziecie mogli sobie spokojnie pograc poznac nowych ludzi i wgl.Server oczywiscie survival forum w budowie.I ostrzegam zeby nie bylo pluginow jeszcze nie ma ale bedo juz dzis o 10:00 gdzies tak bo kolega wgra ja do hosta nie mam dostepu.

A wiec milo mi bedzie gdy wbijecie na cos nowego zasady servera!!!

1.Nie przeklinamy.

2.Jesli ktos ma domek nie kradniemy nie rozwalamy mu go.Za to grozi ban

3.Jestesmy mili i zyczliwi :)

A wiec tak to jeszcze nie koniec reklamy.Na serverze i na forum bedzie tablica newsow ktorej tez nie bedzie mozna zniszczyc newsy na temat eventow na naszym serverze bedzie event ox czyli pytania i odpowiedzi i jesli ktos wyterzy mózg napewno wygra jakies cacko godne jego ;).Bedzie tez event igrzyska smierci bedzie zbudowana wielka arena na ktorej bedo 2 druzyny i bedzie mozna sie bic t ktora wygra dostanie exp i vipa na 3dni :)

Wiec dane serva ip

<<< s12.mineserv.eu:54904 .Ok to widzimy sie na serverze jesli odwiedzicie nas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...