Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ustawieniach serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawiłem własny serwer dla 4fun taki aby tylko się pobić z kolegami... I mam pewien problem który chce naprawić przy waszej pomoc :)

1.

A)Nazwa serwera czy może ktoś powiedzieć jak ja zmienić ;)?

B)Jak Usunąć Kordy. Nie podoba mi się to ustawienie i pragnę to usunąć :)

2.

Usuniecie dozo oraz trzeciej reki w lewym górnym rogu

Bardzo proszę o pomoc w tych 2 problemach :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

1.

a. Rozpakuj root i edytuj plik serverinfo.py. Tam zmień "Server" na nazwę taką jaka Ci się wymarzy.

b. Także w root znajduje się plik costinfo.py. Otwórz go i poszukaj czegoś podobnego do "MINIMAP_POSITION", dokładnie nie pamiętam jaka była to fraza ale raczej sobie poradzisz. Przy tej frazie 1 zmień na 0.

2. W MySQL edytuj tabelkę account w bazie account i poszukaj autoloot_expire i obok gdzieś jeszcze powinien być magazyn. Ich domyślne wartości są pewnie ustawione na pewną datę więc ustaw żeby były na 0000-00-00 00:00 (chyba taki format przjmowało datetime w MySQL) i zapisz tabelkę.

....

Opublikowano

Zaraz Sprawdzę czy wszystko działa ale łap Lajka. Dziekuje

the file ''source\936 item_proto" doesn't exists mam taki problem nie wiem o co chodzi :(

Podczas pakowania :( root

Opublikowano

Co mam zrobic opisz mi to dokładnie ;)

Opublikowano
https://mega.co.nz/#!yRNTWSJD!UTcicm52RltKCKGuHMfeoB8DQZ44cI59J9w9OR_jqTg

uzyj tegoi packera , ten jest lepszy bo nie potrzebujesz wpisow w tmatym co uzywasz masz wpisy i prawdopodobnie masz kilka wpisow ktore poprostu niemoga spakowac plikow z twojego root bo ich niemasz

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/7878cad3cf4addd45cea28902892728b9c4e2165ac590397aa14a96e60ea4c53/analysis/1365258561/

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...