Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]NarniaMt2.pl

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Serwera:

NarniaMt2

Start Serwera:

30.01.2013

Link do prezentacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/840195-narniamt2-dedyk/

Od autora dyskusji:

Trudno mi oceniac serwer bo to gracze nie ja na nim graja, ogolnie na serwerze nie bugow, bynajmniej zadnych nikt nie zglasza / nie wiemy o nich. Wszystkie zgloszone bledy naprawiamy dosc szybko, nowosci tez nie brakuje, sa czeste updaty, eventy, cotygodniowe ox etc.

Ostatnia nowoscia jest tabela bonusow, pod koniec marca bylo wiele nowosci kilka z nich wymienilem tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/840195-narniamt2-dedyk/?p=6815394

Dodawane sa rowniez nowe questy aktualnie na serwerze jest ponad 20 questow pobocznych, 8 nowych biologow nie liczac podstawowych do 90lv i Seon-Ponga.
To tyle ode mnie jesli macie jakies sugestie, pytania co do serwera mozecie smialo pisac w tym temacie na wszystkie odpowiem.

Rowniez w przypadku pytan, problemow mozecie pisac do wybranego czlonka team na PW forum badz w grze - jesli tylko bedzie mial czas na pewno ci odpowie.

Zapraszam rowniez na nasz Facebook

http://www.facebook.com/pages/NarniaMt2/431928830213687

Prosze bez zbednego spamu w temacie, przepraszam za brak polskich znakow ale pisze na Francuskiej klawiaturze.

sygna1.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinniście lochy v2 dodać od 50 lub 40 lvl bo do 55 lvl się monotomnie w v1 expi.

byla mysl by zmienic na 50 ale skoro ludzie dawali sobie rade wbijajac te 5lv wiecej pozostawilismy tak jak jest, chodz jeszcze to przemyslimy i moze zostanie zmienione na 50lv.

na naszym forum zostala ogloszona ankieta co do dodania przycisku (Szept) na czacie ogolnym.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny i dopracowany, ale raczej odchodzę bo to nie ma większego sensu.

Licznik pokazuje ponad 200 graczy online a w Jinno, najpopularniejszym królestwie w m1 siedzi może 15 osób, także sądzę że tutaj jest coś nie halo.

Pogadać na ogólnym też z nikim się nie da, bo coś się człowiek spyta to ZERO odzewu...więc nawet jeśli gdzieś ci gracze są to dlaczego nikt się nie udziela na czacie?

Jak sobie tak siedzę to mam wrażenie że jestem sama na serwie. By się przydały jeszcze jakieś dungeony czy coś.

W sumie to polecam, ale wydaje mi się że za długo to on nie pociągnie jeśli administracja nie postara się o jakąś reklamę.

58815786.jpg

Opublikowano

Ja grałem od początku powstania serwa i było git. Razem z gildią byliśmy w topce pod względem EQ. Zawsze było z kim pvp robić w m1 jak i pod dt ^^ . Ale potem gra była nudna.. pamiętam, że aby wbić lvl na nową mapke to musiałem używać PD'ki z lasu i z IS bo inaczej musiałbym siedzieć 2dni non stop, a wiadomo, że zawsze przyjdzie jakiś koń (banshee) i sksuje na zinach ^^. Każdy z topki mi mówił na ts'ie, że wykupił z IS pd'ka bo inaczej się nie dało więc nie wątpić w moje umiejętności :P . Ja nie wiem jak jest teraz.. ale nie gram tam bo po prostu spadająca liczba osób do tego zmusiła.

Ogólnie polecam dla osób, które lubią taki troche old skul bo takowy jest. Czekam obecnie na serwer max lvl 99/105/127 i żeby był na dłużej. Może Wy coś wyskrobiecie?:>

photo261314.png

Opublikowano

Serwer wydaje sie byc okay,ale przy tej ilosci graczy nie postoi dlugo.Nie mysleliscie nad reklama?

prezentacja jest na wielu forach, byly tez bannery na roznych forach jak i filmy itp na yt. Jak masz jakies inne pomysly na reklame to mozesz napisac.

sygna1.png

Opublikowano

Up@ Moze reklama na stronie kamera? Polecam serwer mimo niewielu graczy ladnie sie trzyma.

mielismy tak kupic ale ostatnio jak pisalismy nie mial miejsca.

sygna1.png

Opublikowano

Serwer fajny!

wybierz_serwer.png

Włożyliśmy wszelkie starania i poświęciliśmy dużo czasu na to, żeby nasze serwery rozwinęły się, jak najlepiej!

Opublikowano

Na forum jest ankieta w której użytkownicy mogą wypowiadać się co do propozycji reseta serwera i głosować w ankiecie.

Opublikowano

Zapraszam do ankiety na naszym forum o restarcie ( gracze zadecyduja czy chca)

oraz ankiete o zmieniach jakie mogly by byc po restarcie.

Dodatkowo jesli odbyl by sie reset wystartowal by serwer bez bugow pozostalo kilka w cliencie oraz zostaly by dodane nowe dungeony typu DC, Ice run itp.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...