Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co robić ukradli konto

BioHazzard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś tydzień temu kupiłem konto za 150 bańki na diamencie na allegro trochę dziwne że koleś tak mało chce ale ok kupiłem zrobiłem przelew po trzech dniach nie mogę się zalogować wiadomo że on mi je buchnoł napisał do supa że mu ukradli i teraz ja kupiłem konto wyszedłem na złodzieja ale ok gdzie moje siano da radę coś z tym zrobić w sensie odzyskać po dużo rzeczy próbowałem :)

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Możesz na allegro zgłosić, lecz wątpię, że coś z tym zrobią. Poważna kradzież jest dopiero od 300 zł (odpowiedzialność karna).

Nie nabieraj cię się na konta z allegro to jedno wielkie oszustwo ! szkoda mi siana tylko bo mogłem za to kupić sytą kartę PaySafeCard

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Jeśli w opisie konta nie było nic na temat tego że ci oddaje konto z e-mailem i hasłem to niestety nie, nie złamał żadnego prawa.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

1. jest zakaz sprzedaży i handlu kontami to po pierwsze.

2. konto jest własnością riot games więc nic z tym nie zrobisz.

3. hajsu nie odzyskasz

masz nauczke ze kont sie nie kupuje

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Jeśli w opisie konta nie było nic na temat tego że ci oddaje konto z e-mailem i hasłem to niestety nie, nie złamał żadnego prawa.

Nie wiem co wy na to że by zrobić screena z histori zakupów na allegro że za te konto płaciłem i wyśle do suportu myślicie że wtedy coś zrobią ?

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

On nie sprzedaje własności riotu, tylko czas poświęcony w League of Legends, wyruchał cię po prostu - tak już jest. :)

to jest tylko obejscie na allegro, nie pojdziesz na policje i nie powiesz ze kupiles czas poswiecony na gre -_-.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Daj link do aukcji

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zrób ssy dowodu kupna konta wyślij do riotu koleś dostanie perma , jak ty nie możesz mieć konta to dlaczego on ma bezkarnie kraść , to taka ostateczna rada jak sie nie dogadacie

V2FzdGVWaW5zX19fZXVuZV9fXzU3N19fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...