Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ikonka bez rangi

Quoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym nadać ikonkę obok nicku ale bez uprawnień rangi.

Nie mam w tym menu rozwijanym Permissions >Perrmissions

mam samo Permissionss ale są 2 całkiem inne rzeczy.

Opublikowano

Najpierw wejdz w Settings/Aplications/ i zaznacz ptaszkiem Advence Permission system.

Kolejnie wejdź od góry Permission / po prawej wybierz rangę której chcesz nadać ikonkę / od góry w wyszukiwarce wpisz Icon ID / Add Permission wybierasz ikonkę.

Jeżeli chcesz nadać ikonkę bez rangi klikasz na danym Kliencie Prawy Permission / Client Permission / w wyszukiwarce Icon ID / add permission wybierasz ikonkę.

Opublikowano

Masz to Lubie to ale nie zrozumiałem...;) jak byś mógł bardziej wytłumaczyć ponieważ mam to client Permission ale tam na górze jak wpisuje ID ikony to nic się nie wyświetla

Opublikowano

Masz to Lubie to ale nie zrozumiałem... ;) jak byś mógł bardziej wytłumaczyć ponieważ mam to client Permission ale tam na górze jak wpisuje ID ikony to nic się nie wyświetla

Klikasz prawy na danym cliencie bierzesz Client Permission i wyskakuje okno i tu masz zdjęcie co dalej :

http://scr.hu/0jih/g6nxe

Dajesz Add Permission i wyskakuje okno z ikonkami wtedy wybierasz ikonkę dajesz ok :)
Opublikowano

Mam tak,nawet dokładnie tak jak ty..

Dodam że mam serwer wykupiony na multigaming.pl [nie VPS]

Aha;) Już mam...Dzięki..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...