Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LoL i sprzęt.

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do was pytanie. Czy pójdzie mi lol na takim kompie? Na ss'ie widać rekomendowane wymagania czyli nie minimalne. Karta jest niestety zintegrowana więc tylko z tym jest problem. Ludzi mi mówili że będzie chodzić ale nie na full detalach, chodzi mi o to aby dało się grać (30 fps+).

lolbjw.jpg

csyt2-signa.png

Opublikowano

Trochę nie możliwe, bo na starym kompie 1,25 gb ramu / NVIDIA FX 5200 / 1 rdzeń wyciągałem tyle xD

csyt2-signa.png

Opublikowano

Pójść pójdzie, ale ile FPS'ów to sam musisz zobaczyć.

Mi się wydaje, że na minimalnych spokojnie 50-60.

@Edit

Zobaczyłem ile masz ramu, cofam to co 'powiedziałem' :D

20-40 FPS.

1994993994.png
Opublikowano

Na niskich ? "You have 2.1GB"..

z tego co widzę to karta do wymiany a procek zapewne jakiś intel duo. Hmm na średnich z 20 fps normlanie co do niskich 30/40 ? Sam zobaczysz dokładnie Ci nie powiemy

sygna.png

Opublikowano

Wiem że słaba, mojego kompa 16 GB ramu opyliłem bo kryzys przycisnął a kupiłem jakieś to coś. Wszystko dobrze tylko ta karta do dupy a kasy na kupno "NIE ZINTEGROWANEJ" nie mam.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Nie program tylko strona internetowa. Wpisz w google Can You Run It. Jutro ściągnę to napisze ile wycisnąłem ;D

csyt2-signa.png

Opublikowano

Takze zle bys sie nastawiał.

Odpali ci spokojnie, ja na idetycznej karcie grałem w lola ;] Bez problemu 15-20 fps na najnizszych, w tf-ach spada do jakichs 5 ale i tak cud ze odpala ;D Oczywiscie komfort gry jest praktycznie zerowy ale i tak dobrze ze wgl dziala :D

Opublikowano

Hmmm... Mam teraz rozkmine. Na karcie graficznej NVIDIA FX 5200 (która jest gorsza od tej) również nie miała ona tych vertexów i działało. (Do tego dodać 1 rdzeń i 1 gb ramu :D)

csyt2-signa.png

Opublikowano

40 fps to on nigdy nie zobaczy, na low max 15, w tf 5, a jak karthus odpali ulta to komputer mu się zjara

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...