Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nic Nie umiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tym że nie-wiem jak mam zrobić strone internetową .com.pl na home.pl czy na innych nie znam sie i proszę o profesjonalną pomoc mam 16 lat posiadam skypa i chciałbym sie dowiedzieć na czym to polega mam serwer dedykowany opłacony na 3 miesiące i chciałbym zrobić żeby serwer dedykowany miał własną stronę internetową i zrobić SMS shop chodzi mi o zarabianie na serweże rozkręcenie go ale brak sms shopa i strony można nawet liczyć na wynagrodzenie pieniężne z strony profesjonalisty i indywidualnego sms shopa i innych potrzebnych rzeczy do zrobienia strony .

Prosze o pomoc pozdrawiam Gracjan Szwec.

Opublikowano

Wgraj na serwer dedykowany coś takiego jak xampp albo WebServ (chyba tak to się zwie) i skonfiguruj według poradników z internetu. Stronę wgrywasz do folderu htdocs lub public_html, zależnie od pobranego programu.

Opublikowano

Witam

Wgraj na serwer dedykowany coś takiego jak xampp albo WebServ (chyba tak to się zwie) i skonfiguruj według poradników z internetu. Stronę wgrywasz do folderu htdocs lub public_html, zależnie od pobranego programu.

Vertoi otóż miałem styczność z WebServem kiedyś na serwerach Tibi host owałem znajomemu lecz jak próbowałem zrobić strone to nikt na nią nie mógł wejść

i dodam jeszcze że nie chciałbym mieć strony przy włączonym komputerze 24/7 tylko opłacić strone gdzieś np jakąś domene tylko że by było 24/7 bez pomocy włączania mojego kompa Pozdrawiam Gracjan Szwec.

Opublikowano

W takim razie poszukaj tak zwanego ,,hostingu stron www" spełniającego twoje wymagnia - są darmowe i płatne.

Po zarejestrowaniu się na stronie od hostingu otrzymujesz passy do ftp, tam wgrywasz pliki strony.

Opublikowano

@Ref Sr jak co niewiem co ile sie refreshuje co dzień ?

Staram sie zacząć współprace z kokainem ale proszę jeszcze o inne oferty

@Ref

Opublikowano

Jak szukasz kogoś kto Ci pomoże w prowadzeniu WWW to śmiało pisz tutaj;

Przenieś mnie!

Tutaj masz listę hostingów zarówno płatnych, jak i darmowych.

Darmowe:

fwl.pl

000webhost.com

hostinger.pl

cba.pl

Płatne:

xaa.pl - niskie ceny

lh.pl

progreso.pl

chmurka.pl

bizneshost.pl

Domeny:

1and1.pl

az.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...