Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Oczywiście!

Jest to postać bardzo trudna do skontowania, ale wymaga ogarnięcia.

Mój build :

- sorcery

- maska rozwinięta

- rylai / rabadon, zalezy czy ranked czy normal i jaki focus

- abysal / zhonya

- sytuacyjne dalej. Warmong etc.

Postać jest mobilna i co byś nie maksował ( poza E ) czyli W czy Q to i tak kontrujesz wszystkich :)

Opublikowano

Mam Elise i jest baardzo, bardzo OP. Kazde 1v1 gram akurat nia, bo ciezko sie na nia poskladac przeciwnikom. Dodatkowo ma procentowy dmg, co jeszcze ulatwia rozgrywke. Poczatkowo jak nia gralem to bylo ciezko, ale pozniej nie moglem sie od niej oderwac. Non stop nia gralem i do teraz gram, bo ta postacia ciezko sie znudzic. Ma bardzo przydatnego stuna, jest genialnym junglerem. Wystarczy tylko farmic, farmic i wytrwac do late game'u, pozniej to tylko zmeniasz targety i zabijasz xD.

Opublikowano

Jak bede w domu to Ci napisze dokladny build, ktory robie, ale glownie build robisz pod siebie. Podstawowe itemy to buty ulepszone, rozdzka rylai i rozdzka wiekow/berlo otchlani.

Opublikowano

Moim zdaniem Elise jest OP ale wnioskuję to tylko z tego co widziałem podczas gier bo póki co sam jeszcze okazji nią zagrać nie miałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...