Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

psychotesty

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sa jakies fajne psychotesty , jakas muzyka co po przesluchaniu np powoduje glod. Pujscie do toalety, autohipnoza.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Wszystko jest wywołane tym, co masz w głowie. To nie muzyka, czy film wywołuje głód, ale Ty widząc np. kogoś jedzącego coś dobrego, podświadomie sam zaczynasz czuć potrzebę zjedzenia czegoś. Wszystko zależy od psychiki.

Opublikowano

Ale nie ma takiej myzyki ze cos podswiadomie wywoluje? Np jakies poczucie odrobienia zadania, zeby testowac na koledze?

Opublikowano

Wiesz istnieje coś takiego jak "brązowa nuta " była testowana w pogromcach mitów i uznali to za prawde :P .Po jej usłyszeniu po prostu musisz iść do kibla , poczytaj w necie na ten temat . Choć sam w to nie za bardzo wierze :D

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Włącz sobie jakąś muze (morczna ?) i myśl ciągle, że ci sie chce jesc. ; >

Opublikowano

Może na koledze tego nie wykorzystasz ale jest takie coś jak "stan oobe" (świadomy sen) podobno dzięki specjalnej muzyce można szybciej go osiągnąć. No i jeszcze aplikacja brain wave czy jakoś tak najlepiej podobno pobierać dzwięki z specjalnej strony do tego programu bo te w nim niby słabo działają na człowieka chociaż sam nie testowałem go na sobie.

Opublikowano

Wiesz istnieje coś takiego jak "brązowa nuta " była testowana w pogromcach mitów i uznali to za prawde :P .Po jej usłyszeniu po prostu musisz iść do kibla , poczytaj w necie na ten temat . Choć sam w to nie za bardzo wierze :D

oglądałem ale chyba nie popuścił do pieluchy :_)

Opublikowano

Up

Jest anorektykiem i chce przytyc:)

raport ,

@up 2 , a tak dla zabawy :D

Opublikowano

Jest stan oobe i LD. LD niektórym łatwo osiągnąć ale że oobe łatwo? Nie słyszałem. Ps... Jak dojdziesz do takiego stanu sprawdź czy oobe naprawdę łączy się ze światem rzeczywistym. No i podziel się tą wiadomością :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...