Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cześc, to ja i mój kolejny błąd!

TeonCamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sformatowałem cały komputer, poinstallowałem sterowniki. Ale oczywiście dalej patcher zawiesza się na plikach .dll i bezczynnie stoi, co mam robić?

Opublikowano

Sterowniki do karty graficznej wgrane, czytaj wyżej framework wgrany.

Windows XP 32bity, wcześniej z patcherem nie było problemu. W niedzielę wielkanocną pojawiły się problemy.

Opublikowano

Gdy napisałem do supportu, odpisali, że nie znają odpowiedzi na usunięcie błędu i wysłali z 5 pomocnych linków, które mogą się przydać.

Oczywiście, nie przydały się. -.-

Jakieś propozycje? Trudno by przestać było grać w lola, gdy każdy z kolegów gra w tą grę i regularnie o niej rozmawia, a sam nie mogę w nią grać.

Opublikowano

Cholera, pobrały mi się te wszystkie pliki typu Adobe Air.dll, Webkit.dll itp, są w folderze - ale mimo tego, patcher podczas patchowania staje na nich dalej, a po jakimś czasie wyskakuje błąd.

//sorry bardzo za double

Opublikowano

Antyvirus wyłączony, nie zgram od kolegów - ci którzy grają w lola to typowe mendy niestety i mówią: "NIE ZGRAM CI TEGO BO I TAK NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ".

Więc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...