Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SunrestMT2[Hamachi]

magdziarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer exp czy pvp jak exp to nie wbije bo na hamachi nie oplaca się expic :P

To jak dla Ciebie się nie opłaca grać expić na hamaku i dla tego nie wbijesz to po co komentujesz? Z tego co zauważyłem to w większej ilości tematów krytykujesz serwery! A myślisz, ze ten co masz w sygnaturze to będzie najlepszy? Pewnie dno!

Jeśli chodzi o prezkę tego serwera nie podobają mi się zbroje! Dużo jest fajnych nowych zbroji które by mogły zastępić hwangi,

Ale bardzo podoba mi się, że z prawie każdej bronie się robi inne:). I jest kilka innych broni na max lvl:). Pozdrawiam!

Opublikowano

To jak dla Ciebie się nie opłaca grać expić na hamaku i dla tego nie wbijesz to po co komentujesz? Z tego co zauważyłem to w większej ilości tematów krytykujesz serwery! A myślisz, ze ten co masz w sygnaturze to będzie najlepszy? Pewnie dno!

Jeśli chodzi o prezkę tego serwera nie podobają mi się zbroje! Dużo jest fajnych nowych zbroji które by mogły zastępić hwangi,

Ale bardzo podoba mi się, że z prawie każdej bronie się robi inne:). I jest kilka innych broni na max lvl:). Pozdrawiam!

Hahaha powiedziałem że DNO albo cos takiego noobku >? Spytalem się tylko czy serwer exp czy PVP jak dla cb to jest krytyka to idz się leczyć :), Hahaa dno to jesteś wypierdalaj i zrób coś swojego zobaczymy co ci wyjdzie :) Pozdrawiam. mógł bym grać ale i tak za mało expa jest :C

PS. Dla mnie nie oplaca się grać na hamku jak jest EXP bo i tak niedługo padnie albo wyłączą wiec.. chyba że niedługo przechodzi na dedyka to tak :P

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...