Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Buguje expa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym może być spowodowane to, że gdy mój kolega na moim serwerze dobija z 101 na 102 poziom to po lvl upie cofa mu ze 102 poziomu na 101 spowrotem i na jeszcze ponad 1kkk expa na minus... Dlaczego? ;D

1377019234-U697852.png

Opublikowano

To chyba nie to. Wyzerowałem raty, jest tylko tak jak w navicat'cie ustawiłem... x5 (500%) ;d

No i pd miał założone.. ;d

PS. To druga próba. Po Twoich przypuszczeniach spróbowaliśmy jeszcze raz no i te raty zmniejszyłem... Dalej to samo... Może zmniejszyć potworom tylko exp w navicatcie? ; ddd Tym na tej mapie, na której buguje? ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Nie wiem jakie jest ograniczenie na max exp ale moze porpstu ustawiles za duzo expa w game , albo jest ustawione domyslnie za duzo niz moze byc , chodzi mi o wymagany exp na lvl

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

to troche masz skopane bo na 99lvl standardowo powinno byc 2kkk dopiero a potem o 10mln na lvl nawet nie rosnie wymagane pd tak powinienes miec

Opublikowano

No fajnie, ale nie działa mi ten program Mt2ExpMod.... Od razu wyskakuje, że program windows wykrył, że program nie działa poprawnie, więc chyba nie ta wersja.... Nie chodzi na 64bit ;D

Proszę dalej.

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...