Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań :)

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dawno nie grałem w WoT'a ( z rok, potem chciałem wrócić ale za słaby pc i sobie sprzęt kupiłem)

1. Czy artyleria jest bardzo przydatna w teamie i jaka nacja ma dobrze rozwiniętą arte

2. Szukam czołgu ciężkiego, z dobrym działem (dużą penetracją i dmg) oraz zwrotnego. Jaki mi polecacie?? Możecie wypisać tak (Nacja oraz tier) (możecie wypisać więcej niż 1 przykład do danych tierów :)

1-4 tier....

5-7 tier....

8-10 tier....

3. Czy niszczyciele czołgów są dobre?? Jak tak to z jakiej nacji najlepsze dla was

4. Czy możecie mi polecić jakąś nację i jakie czołgi kupować (duży dmg, penetracja i nie może być mozolny..!!) Bo doszły nowe nacje a ja nie ogarniam jeszcze ( pobiera się jeszcze :D )

Opublikowano

1 .

Arta jest przydatna w teamie . Czasami to od niej zależy bitwa .

2 .

Nigdy nie grałem ciężkimi czołgami

3.

Gram na okrągło niszczycielami, moim zdaniem niemieckie drzewko jest dosyć dobre. Graj jeśli chcesz zadawać trochę dmg i jechać te 30km/h na 7 tierze ;D . Ps z 7 tieru radze iść w FERDINANDA jest trochę lepszy od panther II

4 .

Rosja / Niemcy - MEDY to poleciłbym z mojej strony .

Opublikowano

1. Arty to najpotrzebniejsze pojazdy w Teamie zazwyczaj. Jeżeli chodzi o nację, to myślę, że USA ma najprzyjemniejsze i najfajniejsze.

2.

Tier 6: KV-1S będzie odpowiadał twoim wymaganiom, chyba że czołg musi być celny, to już idzie do śmieci pod tym względem. ZSRR

T7: T29 jest genialny. Twarda wieża, mobilny, genialne działo. USA

T8: IS-3, T32. Szybkie, zwrotne, T32 może nie ma najlepszego działa, ale ma najlepszy pancerz. IS-3 to ZSRR, T32 to USA.

T9: M103 i E-75. M103 jest dobrze opancerzony, mobilny, z fajnym działem, E-75 jest wolniejszy (i to dość sporo), ale działo też niczego sobie oraz jest lepiej opancerzony. M103- USA, E-75 - Niemcy

T10: T110E5 i IS-7. Oba mają super działa ( T110 ma jednak lepsze), oba genialne pancerze i oba mobilne. T110E5 - USA, IS-7 to ZSRR.

3.TD są super. Szczególnie Francuzy i USA obie linie. Polecam je.

4. Jeżeli chcesz to France HT/MT jednak jest to bardzo trudna linia i jej nie polecam początkującemu graczowi. Niemieckie medy też będą tylko frustrować. Medy USA, ZSRR, HT USA, HT ZSRR linia ISów.

Opublikowano

1. Dobra arta przesądza o losie bitwy ( Grill jest świetny , możesz nim grać jak TD xD)

2. Mobilne ciężkie czołgi ? Spróbuj Kw-1s i wszystko po nim.

3.USA , mam teraz T28 i jest świetny ( wszystko się od niego odbija )

4. A czemu by nie spróbować wszystkiego po trochu ? Wiem że czasochłonne ale spróbuj nabić po 3-5 tier każdą nacją i zobacz co wydaje ci się ciekawsze.

Opublikowano

1. Jest przydatna, stanowi podstawę każdej drużyny. Ja polecam Ci USA - jedyna prawdziwa artyleria. Posiada największe dmg, penetracje i rozrzut odłamków w grze.

2. Na 1-4 tierach HT jest tylko jeden czołg - francuski B1. 5-7 tier - KW-1s, IS. 8-10 tier - T110E5 oraz FV215B.

3. Jak chodzi Ci o mobilność to USA.

4. Najlepiej pograj I tierami i zobacz, którą nacją najlepiej Ci się gra, a potem ją rozwijaj.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...