Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwanie serwera i osoby do wspólnej gry

Anyus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po dłuższej przerwie z Mu Online powracam do świata No-Life

Poszukuję serwera który nie padnie po jednym dniu ewentualnie dwóch oraz ma w przybliżeniu takie parametry.

Ewentualnie przyjmę też zaproszenie na serwer gdzie ktoś już jakiś czas spędził i twierdzi że jest godny polecenia.

EXP: x100-x350

Drop: 20%-40%

Mile widziane są serwery które stoją od niedawna i można wybić się w rankingu.

Sezon jest mi obojętny , ostatnim razem czyli dawno grałem z tego co pamiętam na S3-S4.

Poszukuję też osoby ogarniętej najlepiej z komunikacją głosową do wspólnej gry ,

dobrze by było jeżeli ta osoba miała by możliwość gry w nocy oraz podczas dnia.

Ja grywam często jeżeli tylko czas i chęci mi na to pozwolą.

W tygodniu chodzę do szkoły oraz do roboty ale po 16 jestem już dostępny.

Niejednokrotnie zdarza się że grywam nocą również w dni robocze.

Kontakt:

PW

GG: 8943254 - ,,Warto pisać nawet jak jestem niedostępny bo często siedze na niewidocznym."

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam Anyus

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

No ja bym był chętny :) Ale preferuję bardziej serwery PVP ;) Czyli Max EXP i Max DROP. Ostatnio też znalazłem serwer spełniający Twoje oczekiwania. Serwer nazywa się Venera Mu.

Stronka: www.veneramu.net

Serwer ruszył wczoraj ok godziny 17. Chciałem pograć ale mi client nie chciał się odpalić (Problemy na Win7 ;/) Dzisiaj chciałem wejść na stronkę i niestety nie działa. Nie wiem czy tylko u mnie nie działa czy może serwer już padł (to by było dziwne :O) Jeśli możesz napisz czy Ci chodzi :)

To tyle z mojej strony :)

Pozdro.

Opublikowano

Hmmm... Miło widzieć ja też wczoraj grałem na tym serwie od samego startu do godziny 01:00 dnia dzisiejszego ponieważ musiałem się przespać po pracy a rano wstać na zajęcia.

Na Tym serwerze byłem 4 w rankingu nick FistachluPL [blade Knight]

Właśnie z tego powodu że ten serwerek jest Offline z jakiego powodu mi nie wiadomo piszę tutaj na forum , a jak zresztą zauważyłeś że raźniej gra się w dwóch.

A co do serwerów PVP też mogę pograć. Tylko jakoś taka mnie naszła ochota na mniejszy exp , żeby mieć jakąś satysfakcje z gry :]

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

No ja szukając spośród dużej ilości serwerów PVP doszedłem do wniosku żeby też mogę na mniejszym Ratach pograć :) (Przeszukałem chyba z 20+ serwerów PVP)

Zatrzymałem się na MysticalMu właśnie ale niestety jest OFF :( Jeszcze czekam aż włączą (może kiedyś) ale tym czasem szukam innych.

Jak na razie znalazłem serwer PVP FinalyMu. Dopiero otwarty więc można coś w ranku zdziałać :D

Jeśli będziesz miał ochotę to: http://finalymu.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...