Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Action! Mirillis

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam pewien problem otóż kiedy nagram film (w Action!) i go eksportuje to po tej czynności nie ma już dźwięku w filmie :(

Ps. Eksportuje go w Action! ponieważ film zapisuję się w formacie FIC :D

DAJE LIKE ZA POMOC!!! :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Bardzo prosta przyczyna.

Masz wersję z czarnego rynku, zakup licencję to będzie wszystko hulać... Dlaczego tak uważam ?

Na stronie producenta jest masa tego typu błędów i zawsze odsyłają ich z takim tekstem (oczywiście wszyscy tam piszą, że mają pełną wersję :P ) :

Proszę skontaktować się z supportem ([email protected]) i postaramy się rozwiązać ten problem, gdyż dotychczas występował on jedynie w przypadku nielegalnych kopii naszego oprogramowania.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Bardzo prosta przyczyna.

Masz wersję z czarnego rynku, zakup licencję to będzie wszystko hulać... Dlaczego tak uważam ?

Na stronie producenta jest masa tego typu błędów i zawsze odsyłają ich z takim tekstem (oczywiście wszyscy tam piszą, że mają pełną wersję :P ) :

Hmmm... ależ ja mam pełną wersje :D ale znalazłem przyczyne chyba.... ponieważ mam wersje 1.1 o.O A jak wczoraj paczyłem miałem 1.3.3.0 8S

EDIT: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaw <3 działa ! zaktualizowałem i hula jak... :P pozdrawiam leci LIKE!

Aha i temat do zamknięcia ;)

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...