Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Dodatki do L96A1

sharpclipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno lufa precyzyjna jest najlepsza do snajperki, zwieksza zasieg, zmniejsza opadanie. Malo gram snajperem ale taka opinia krazy po forum.

Opublikowano

Podobno lufa precyzyjna jest najlepsza do snajperki, zwieksza zasieg, zmniejsza opadanie. Malo gram snajperem ale taka opinia krazy po forum.

Mam Lufe precyzyjno'm (jest w pakiecie)

Opublikowano

W pakiecie jest predator. Precyzyjna najlepsza. Kolba ok, magsy też. Luneta standardowa lub pustynna ze zrzutu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

do 96 vipery best unetke możesz zostawić/ próbować wyosować pustynną + dokkup precyzyjną ufe

YAY

Opublikowano

A który lvl? Bo unlock drogi, chyba że masz za dużo kasy. Precyzyjna daje Ci 50 metrów zasięgu więcej niż predator i bulletdrop mniejszy gdzieś o 1/3 (na oko).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wbicie 19 to nie jest sztuka .... za 9k się nie opya kupować więc jak coś wbijaj 19.... opya się ^^ najepsza ufa

YAY

Opublikowano

Według mnie one są tak chudziutkie że da się normalnie celować i było pomocne 200m 400m i 600m a w pustynnej nic.. Chyba że coś przeoczyłem :D

Opublikowano

Ja ebie...

TE KRESKI NIE POKAZUJĄ CI GDZIE MASZ CELOWAĆ JAK KTOŚ JEST Z 200 M OD CIEBIE...

Kiedy to w końcu zrozumiecie?

Każda inna kolba, każda inna lufa nawet magazynek i już masz inny bulletdrop...

Dla ciebie może to nie być różnicy bo masz pewnie to w dupie czy raz do kogoś strzelisz trafisz umrzesz i będziesz grał z statami 1/20 czy będziesz zabijał na 1 hita...

436951440626370320491.png

Opublikowano

@UpUp

NIE O TO CHODZI. L96 da się grać i na 350. Po prostu kreski w tej lunecie nie oznaczają bulletdropu, tak jak już pisał surasmen. Ja z precyzyjną lufą z 210 metrów celowałem między środkiem a kreską 200m, w połowie, i

hedy wchodziły. Poza tym dasz przybliżenie i już kreski Ci nic nie dadzą, co najwyżej zmylą. A do gry bez przybliżania dużo lepsza jest standardowa.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...