Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działo i ciężki czołg

EdziuGw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, tylko że mam Dysortografie geniuszu, a wypominam bo razi w oczy. Zamknijmy temat najlepiej i skończmy się sprzeczać. Do tego mów sobie że nie mam bladego pojęcia o grze: miej 2k bitew. Piszę to po to, żeby nie spamić, ale żeby uświadomić takim ludziom jak ty, że mam swoje zdanie, a to konto jest po to, żeby przeprosić i pokazać że widzę co zrobiłem źle, a nie po to, żeby się sprzeczać. Mogłeś to napisać na Priv, a nie spamić.

PS: odezwał się człowiek który ma 2k bitew że nie mam bladego pojęcia o grze. Zlituj się, zapytaj się kogo chcesz o tym jak gram i co wiem o tej grze, to ci każdy powie, że znam się lepiej na grze, niż połowa ludzi którzy mają 20k bitew. Prosze cię, hejtuj chodzącą czołgopedie. Nigga please.

PS2: Proszę o zamknięcie tematu bo spam się robi, a przeprosłem już. Jak komuś nie chce się czytać nie moja sprawa, ale niech wie, że zrozumiałem swój błąd i skończe hejtować i tak przeklinać. -,-

PS3: Proszę o nie reportowanie o multikonto, bo tylko chciałem przeprosić. Tyle chciałem napisać, napisałem to i czekam cierpliwie na skończenie bana.

Opublikowano

Puknij się dzieciaku., ile masz lat? 10?11? na tyle się zachowujesz, reportujesz innych za najmniejszą obrazę po czym sam wyzywasz, ogarnij się trochę, bo źle się to dla ciebie skonczy... I przestać spamować w tematach i prowokować ludzi do kłótni bo to ty jesteś problemem, a nie ktoś inny! Po huja szpanisz swoimi 8k bitew jeśli nie masz zielonego pojęcia o grze..., poza tym, przy topowych graczach twoje nędzne 8k bitew jest niczym....

Jesteś tylko wkurwiającym małolatem, którego w szkole traktują tak jak ty nas tutaj, przez to próbujesz się dowartościować i tyle, więc zamknij wreszcie swoją niewyparzoną mordę i wypierdalaj do szkoły niech nauczycielka powie ci jak jest w prawdziwym świecie, bo z tego co widzę twoim światem jest jedynie komputer i internet. Mama wie, że takie brzydkie słówka piszesz? nie? ciekawe czemu... BO BY CI WPIERDOLIŁA!

Właśnie, po co ty jesteś tutaj na tym forum? I tak tylko wkurwiasz ludzi więc zrób nam tę przysługę i idź gdzie indziej spamować.

EDIT; Ops, sorki zapomniałem, wypominasz innym ortografie, kiedy twoja też nie jest najlepsza.. napisałeś 'wogl' co miało zapewne być skrutem od 'wogule' bądź 'wogóle'?

Tak tylko ci powiem, że pisze się osobno :* "W OGÓLE".

NIE BĘDZIESZ ROBIŁ CO CI SIĘ ZYWNIE PODOBA, NIE NA TYM FORUM, TUTAJ SĄ ZASADY I JAK CI NIE PASUJĄ TO IDZ GDZIE INDZIEJ.

1. Mówisz o zasadach - spamujesz, obrażasz, caps lock

O, ironio

2. On ma dysortografię, ma prawo popełniać błędy, tym bardziej, iż pisał z telefonu

3. Po co aż tyle przekleństw? Dziwisz mu się, że on reportuje?

Poza tym, jakbyś umiał czytać, zobaczył byś 2 posty wyżej, w których przeprasza za swoje zachowanie

Wkurwiasz, gościu

4. Czekam na nick w grze, może zagramy treningówkę 1 vs. 1? Zobaczymy, kto bardziej ogarnia

5. Twoje posty nie mają ni ładu, ani składu

NIC

Temat niech już ktoś zamknie, bo na prawdę, znowu posypią się warny, a ja nie chcę mieć kolejnych % bo jakiś gej spamuje, nie umie czytać, i był gaszony łopatą, gdy w dzieciństwie mu się kołyska zapaliła...

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, ODPOWIEDŹ UDZIELONA WIELOKROTNIE, I NIE TYLKO ODPOWIEDŹ

shoob.png

Opublikowano

Tak, tylko że mam Dysortografie geniuszu, a wypominam bo razi w oczy. Zamknijmy temat najlepiej i skończmy się sprzeczać. Do tego mów sobie że nie mam bladego pojęcia o grze: miej 2k bitew. Piszę to po to, żeby nie spamić, ale żeby uświadomić takim ludziom jak ty, że mam swoje zdanie, a to konto jest po to, żeby przeprosić i pokazać że widzę co zrobiłem źle, a nie po to, żeby się sprzeczać. Mogłeś to napisać na Priv, a nie spamić. PS: odezwał się człowiek który ma 2k bitew że nie mam bladego pojęcia o grze. Zlituj się, zapytaj się kogo chcesz o tym jak gram i co wiem o tej grze, to ci każdy powie, że znam się lepiej na grze, niż połowa ludzi którzy mają 20k bitew. Prosze cię, hejtuj chodzącą czołgopedie. Nigga please. PS2: Proszę o zamknięcie tematu bo spam się robi, a przeprosłem już. Jak komuś nie chce się czytać nie moja sprawa, ale niech wie, że zrozumiałem swój błąd i skończe hejtować i tak przeklinać. -,- PS3: Proszę o nie reportowanie o multikonto, bo tylko chciałem przeprosić. Tyle chciałem napisać, napisałem to i czekam cierpliwie na skończenie bana.

1. Mówisz o zasadach - spamujesz, obrażasz, caps lock

O, ironio

2. On ma dysortografię, ma prawo popełniać błędy, tym bardziej, iż pisał z telefonu

3. Po co aż tyle przekleństw? Dziwisz mu się, że on reportuje?

Poza tym, jakbyś umiał czytać, zobaczył byś 2 posty wyżej, w których przeprasza za swoje zachowanie

Wkurwiasz, gościu

4. Czekam na nick w grze, może zagramy treningówkę 1 vs. 1? Zobaczymy, kto bardziej ogarnia

5. Twoje posty nie mają ni ładu, ani składu

NIC

Temat niech już ktoś zamknie, bo na prawdę, znowu posypią się warny, a ja nie chcę mieć kolejnych % bo jakiś gej spamuje, nie umie czytać, i był gaszony łopatą, gdy w dzieciństwie mu się kołyska zapaliła...

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, ODPOWIEDŹ UDZIELONA WIELOKROTNIE, I NIE TYLKO ODPOWIEDŹ

kiosk Pl jak widać masz nie tylko dysortografie bo jakieś dysmózgowie bo jakbyś umiał czytać to byś wiedział, że pisałem do marvelusa nie do ciebie, wiec japa.

Olek co ty jesteś jak jakiś przydupas tego marvelusa... bronisz go jakbyś był jego ochroniarzem. To twoje wypowiedzi nie mają sensu, widocznie jesteś za głupi by dostrzec, że on sam najpierw obraża, potem ma pretensje, że ktos wyzywa go i wtedy reportuje. Ja spamuje? hahahh pomyśl co piszesz, ja reaguję na jego bezmyślny spam i wkurwianie ludzi. Może i spamuję, ale zastanów się, co ty robisz odpowiadając mi hym? no co kurwa robisz?! Jak coś nie dotyczy ciebie to sie w to nie wpierdalaj, umów się z marvelusem daj mu dupy jeśli chcesz ale ode mnie sie kurwa odpierdol.

edit: teraz to jest do kioska, jesteś chodzącym hipokrytą.. piszesz tylko, że stworzyłeś konto, żeby napisać 1 post a jakoś ciągle się udzielaj, więc zanim znowu coś palniesz zastanów się, czy będziesz się tego trzymać.

Nie dziwię się, że ktoś dał ci bana.... apropo, skoro masz dysortografie to po co masz wonty, że ktoś inny nie umie pisać? zastanów się, ps. będę taki jak ty, dam ci tyle reportów na kiosku za multikonto, ile się da :*

Opublikowano

Gejj, ty chyba mało czaisz. Kiosk to drugie konto marvelusa. Konto z którego przepraszał, bo na tamtym (z tego co wynika z treści), dostał bana ?. Zauważyłem, że jesteś bardzo nerwowy... Uspokój się człowieku ! To jest tylko forum, wyrażamy swoje opinie. Po co się wyzywać ? Rozumiem, że się można zdenerwować, ale nie w co 2 temacie w jakim się wypowiadasz. Pozatym, jeżeli twoje konto w W.o.T też ma nick w grze Gejj, to jeszcze sporo nauki gry przed tobą.... I proszę nie denerwuj się, bo nie przyszedłem tutaj czytać jakichś bezsensownych kłótni o ortografii i "postach bez składu" innych użytkowników. Treść postów świadczy o twojej osobie i twojej kulturze osobistej, tak samo jak gramatyka i ortografia postów. Pozdrawiam !

Opublikowano

Gejj, ty chyba mało czaisz. Kiosk to drugie konto marvelusa. Konto z którego przepraszał, bo na tamtym (z tego co wynika z treści), dostał bana ?. Zauważyłem, że jesteś bardzo nerwowy... Uspokój się człowieku ! To jest tylko forum, wyrażamy swoje opinie. Po co się wyzywać ? Rozumiem, że się można zdenerwować, ale nie w co 2 temacie w jakim się wypowiadasz. Pozatym, jeżeli twoje konto w W.o.T też ma nick w grze Gejj, to jeszcze sporo nauki gry przed tobą.... I proszę nie denerwuj się, bo nie przyszedłem tutaj czytać jakichś bezsensownych kłótni o ortografii i "postach bez składu" innych użytkowników. Treść postów świadczy o twojej osobie i twojej kulturze osobistej, tak samo jak gramatyka i ortografia postów. Pozdrawiam !

Wreszcie ktoś, popierający nas

kiosk Pl jak widać masz nie tylko dysortografie bo jakieś dysmózgowie bo jakbyś umiał czytać to byś wiedział, że pisałem do marvelusa nie do ciebie, wiec japa.

Olek co ty jesteś jak jakiś przydupas tego marvelusa... bronisz go jakbyś był jego ochroniarzem. To twoje wypowiedzi nie mają sensu, widocznie jesteś za głupi by dostrzec, że on sam najpierw obraża, potem ma pretensje, że ktos wyzywa go i wtedy reportuje. Ja spamuje? hahahh pomyśl co piszesz, ja reaguję na jego bezmyślny spam i wkurwianie ludzi. Może i spamuję, ale zastanów się, co ty robisz odpowiadając mi hym? no co kurwa robisz?! Jak coś nie dotyczy ciebie to sie w to nie wpierdalaj, umów się z marvelusem daj mu dupy jeśli chcesz ale ode mnie sie kurwa odpierdol.

edit: teraz to jest do kioska, jesteś chodzącym hipokrytą.. piszesz tylko, że stworzyłeś konto, żeby napisać 1 post a jakoś ciągle się udzielaj, więc zanim znowu coś palniesz zastanów się, czy będziesz się tego trzymać.

Nie dziwię się, że ktoś dał ci bana.... apropo, skoro masz dysortografie to po co masz wonty, że ktoś inny nie umie pisać? zastanów się, ps. będę taki jak ty, dam ci tyle reportów na kiosku za multikonto, ile się da :*

Po pierwsze , słaby troll

Poza tym, nawet mając dysortografię, co za problem zwracać uwagę innym? On akurat nie robi błędów, a jeżeli je robi, to bardzo rzadko...

Znowu kłania się umiejętność czytania, która jest u ciebie nikła

Poza tym, czy ty popierając innych użytkowników/mając takie samo zdanie, musisz być przydupasem? Nie sądzę

Za dużo przekleństw, dzieciaczku

I tak się składa, że moje posty mają dużo więcej ładu i składu niż twoje...

Może dlatego, iż umiem używać znaków interpunkcyjnych, "Enter"'a i staram się nie popełniać błędów?

CZEKAM NA TWÓJ NICK W GRZE, SPECJALISTO

Jeżeli chcesz reportować, to reportuj, jednak sam prowokujesz do spamu, a ja tej prowokacji nie umiem nie przyjąć

Report na ciebie poleciał

Masz u mnie przesrane, i nie sądzę, że tylko u mnie

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...