Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy będą do ch*** rankedy?

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Szczególnie kiedy stracili pare milionów na waszym bugu... Nie nawidze takich ludzi jak ty, którzy patrzą tylko na kaskę, może to jakaś poważna awaria, nie naprawią tego w 5 minut BO TY TEGO CHCESZ, a jak zrobią na odpiernicz to potem będziesz się skarżył mamusi że bugi są w grze i że kolejnego rankeda przegrałeś, wyjdz na dwór, pograj w piłke, a nie płacz ze rankedów grać nie możesz.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@Up

Jaka spina, gram w MMO już wiele lat, i nigdy, w żadnej grze nie widziałem, by firma stojąca za produkcja odpierdalała takie numery. Riot to obecnie najgorszy wydawca (oczywiście poza EA). I serio, ogarnij spine chłopcze, i sam lepiej wyjdz z domu.

Opublikowano

@up

okej, damy ci do zarzadzania firme ktora ma na glowie wiecej playerow niz Polska mieszkancow I oczywiscie ograniczony budzet, bo w koncu RP nie kupuje duzo osob, a to jest ich jedyne zrodlo dochodu bo reklam to ja w LOLu nie widze.

@top

naprawia najszybciej jak sie da, w koncu chca chyba miec playerow

Opublikowano

@Kruncher

Ogarnij się, nie wierze żeby się opierd**alali bo jak na razie to ciągle starają się ulepszać grę, jak jesteś jakiś problem to dają boosty, rp, albo ip, a ty mi będziesz pieprzył że oni nic nie robią...? Chyba pomyliłeś lola z metinem.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@Kruncher.

Idz sie lecz czlowieku na nogi bo na glowe juz za pozno -.- Jak patrze co ty piszesz to az mnie krew zalewa.

@Karramb.

Zluzuj to tylko 10'letnie dziecko uzaleznione od komputera, ktore jak mu wylacza gre dostaje szalu.

@Topic : Normale tez sie buguja.. znow sie cos zjebalo ;p Oby to szybko naprawili.

20utztj.jpg

Opublikowano

@Kruncher

Ogarnij się, nie wierze żeby się opierd**alali bo jak na razie to ciągle starają się ulepszać grę, jak jesteś jakiś problem to dają boosty, rp, albo ip, a ty mi będziesz pieprzył że oni nic nie robią...? Chyba pomyliłeś lola z metinem.

Dałeś się przekupić riotowi, dali ci boosty, a ty cieszysz się. Widać że brali lekcje manipulacji u Gimpera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...