Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serial

mattom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jakie polecacie najbardziej seriale z tych trzech:

-Lost: Zagubieni

-The Dead Island

-Gra o tron

Tak patrze i patrze nie moge się zdecydować.

Opublikowano

Zdecydowanie Gre o tron i zagubionych(ale te pierwsze serie, potem zrobilo sie to nudne ;f)

Opublikowano

Gry o tron nie oglądałem, ale słyszałem że zarąbisty serial. Zagubieni też fajni, ale te pierwsze serie, później jak nie obejrzysz kilku odcinków to nie wiesz o co chodzi, bo dosyć dziwny jest.

Opublikowano

Z tych 3 nie oglądałem The Dead Island więc o nim nic nie mogę powiedzieć. Lost oglądałem chyba 2 pierwsze sezony i jakoś mi się znudziło. Dlatego proponuje ci gre o tron.

Pierwsze 2 sezony były bardzo dobre ale akcja rozpoczyna się dopiero w 3 sezonie który wystartował 1 kwietnia:) W tym serialu zaje!@#!#$te jest to że każdy może zginą nie ważne czy jest to dobry bohater czy zły. Mimo że serial jest na podstawie książki to i tak od niej nie odstaje. Plusem lub dla niektórych minusem jest to że gra o tron posiada ogromną liczbę wątków bohaterów co skutkuje łatwą możliwością pogubienia się w tym wszystkim:)

Przepraszam za interpunkcje ale nie lubię myśleć o przecinkach:)

Opublikowano

Gra o Tron, teraz wyszedł 3 sezon, ja obejrzałem już całe 2 sezony i jutro obejrzę 1 odcinek z 3 sezonu :D mój ulubiony serial, naprawdę go polecam, jak by co ostrzegam, ma sporo scen erotycznych

Opublikowano

Ma ktoś stronę gdzie można ściągnąć Gre o tron na telefon? Na komputerze nie miałbym czasu a na telefonie w łóżku przed snem. Rozumiem, że ściąganie seriali jest nielegalne, ale to tak samo jakbym go obejrzał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...