Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]Darmowy dzień premium

Cali19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7 kwietnia(niedziela) od 08:00 do 8 kwietnia(poniedziałek) 10:00 czasu Polskiego każdy pilot otrzyma za darmo premium na jeden dzień. Dla tych pilotów, którzy już korzystają z premium, ten dzień się sumuje z wykupionym premium.

Dzięki temu zwiększycie swoje zarobki do 200% XP i 150% srebrnych lionów w każdym typie bitwy(zręcznościowy, historyczny, realistyczny).

PS. kto robi ze mną nockę? ;]

Źródło- http://warthunder.com/en/news/116/current/

Opublikowano

A po co miałbym dawać informacje o mapie Berlin w temacie informującym o darmowym dniu premium, jaki to ma związek? A tak w ogóle, skąd masz te informacje?

Najlepiej byłoby, gdybyś podał źródło o tej mapie, ja nic takiego nie znalazłem.

Opublikowano

A po co miałbym dawać informacje o mapie Berlin w temacie informującym o darmowym dniu premium, jaki to ma związek? A tak w ogóle, skąd masz te informacje?

Najlepiej byłoby, gdybyś podał źródło o tej mapie, ja nic takiego nie znalazłem.

1.zwiazek ma taki ,ze wychodzi w ten sam dzien

2.na e-mail jest news

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...