Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje

milten22PL*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ciekawa gra, tak myślę, chodź nigdy nie grałem... xD, opowie ktoś mi o niej? tak w streszczeniu chociaż?

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

Rozpoczynasz grę -> bierzesz misje -> idziesz do dungeona -> oddajesz misje -> bierzesz kolejną misję -> dungeon -> oddanie misji ->...
W międzyczasie jakieś PvP, ulepszenie przedmiotów, pisanie na czacie

Może i monotonne, ale nie odczuwa się tego. Ogólnie przyjemna gra i ciekawie można spędzić czas. ;)

Opublikowano

Gra ma dość ciekawą fabułę, oraz mega rozbudowany system zadań pobocznych. Możemy zawierać przyjaźnie za NPC, którzy z podarunki dadzą nam punkciki do wymiany na jaką całkiem dobrą broń lub pieniążki (wymagana gildia), Tutaj nie liczy się ile wydałeś na Item Shop, w walkach na arenie absolutnie każdy ma równe szanse a to przez zmniejszenie obrażeń od umiejętności w trybie PvP oraz dużych ilościach HP (przykładowo ja mając 7k HP po wejściu na arenę posiadałem ich 100k + :) ). Zamknięty świat wcale nie przeszkadza w zabawie a system trudności dungeonów mobilizuje do pracy nad swoim ekwipunkiem, ponieważ im trudniej, tym wartościowsze nagrody. System rozwoju postaci również jest bardzo dobrze dopracowany: Rozpoczynając od drzewka umiejętności możemy podzielić np. Wojownika na: Mercenary i Swordsman a dalej Merca na Destroyera i Barbariana, w wypadku Swordsmastera 3 poziom rozwoju to Gladiator i Lunar Knight. Dodatkowo jest syste Healdry'ów, czyli jak by to nazwać... run, które umieszczone w odpowiedniej zakładce dodają nam dodatkowe skille, bonusy czy statystyki permanentnie. W sprawie ekwipunku równiez można opowiadać godzinami, ponieważ jest go od gromu. Maksymalny stopień ulepszenia to +14, jednak (przynajmniej na SEA) jeszcze nikomu nie udało się tak wykuć przedmiotu, Każdy przedmiot dzieli się na klasy: Normal, Magić, Unique, Rare, Epic dając im możliwości rozbudowania broni do takiej, która np. będzie miała wbudowane ataki specjalne, lub zadawała większe obrażenia od mroku czy wiatru.

To jedynie 1% tego o czym chciałem powiedzieć ale epopei nie będę pisał.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Nie ma ograniczenia, ale PvP nie jest na tyle zrównoważone aby 20 lvl wygrał z 50, głownie ze względu na ilość skilli i opanowanie postaci.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Nie ma przedziałów, a 9 lvl nie może walczyć. Tam nie ma czegoś takiego jak np. w Metinie. W DN mamy system koloseum, poczekalnię, ustalanie drużyn przy walkach 2v2 i w gore i rozpoczecie walki.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Wersja SEA jest do przodu, mamy lvl 50 jako max, 3 poziom rozwoju klasy postaci oraz postacie takie jak Academic i Kali, dodatkowo lagów nie jest aż tak dużo, bardzo mili ludzie, nie ma natrętów, i dość dużo graczy. Na EU nie gram nie wiem jak tam jest.

zmarzniętego truchła

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...