Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Citizens2, Quester

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem dorobić questy na swoim serwerze. Więc wgrywam Citizens2 potem Quester'a robie questa i wszystko pięknie działą. :)

Lecz jeśli wybiorę flagę onlyfirst (chce żeby quest był wykonywalny tylko raz) quest może zostać wykonany 1 raz,TYLKO przez 1 gracza :( . I w tym problem, proszę o jak najszybszą pomoc.

Próbowałem wszystkie inne flagi, i na nich mam nieskończoność razy wykonywanie questa.

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

jeśli chodzi o warunki które rozumię to:

-jeśli chodzi o zwykły warunek to to jest łatwe. piszesz / q condition add quest <czas w sek.> <nazwa innego questa>

jest to prosty warunek typu "jeśli wykonasz questa <nazwa innego questa> masz <czas w sek.> sekund na wykonanie tego, jeśli wpiszesz 0 sekund czas nieograniczony"

-Questnot to samo co wyrzej tylko ze wtedy nie można tego questa wykonać

-Perm to to że trzeba mieć specjalną rangę (np. VIP, admin, gracz) aby móc wykonać questa (wymaga pluginu PerssmisionEX)

-Money, czyli potrzeba tye i tyle kasy by wykonać questa. (wymagana ekonomia np. plugin iConomy, essentials ...)

-Item czyli trzeba posiadać odpowiednią ilość danego itema w Eq aby to wykonać

Nie rozumiem nadal:

-Quest not, jak urzyć żeby quest był do wykonania tylko 1 raz przez gracza

-Point

NADAL PROSZĘ O POMOC I WYTŁUMACZENIE MI TEGO JAK ZROBIĆ BY KAŻDY GRACZ MÓGŁ 1 RAZ WYKONAC MISJE, MORZE JEST JAKIŚ INNY SPOSÓB

:unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...