Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kilka rankedów supportami

Grubovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beke z was mam wy, ktorzy placzecie jak support wezmie killa. O NIE, KATASTROFA, ON MA NAJMNIEJ GOLDA W TEAMIE I TAK MABZOSTAC. Wasza logika? Ok.

Dla mnie kazdy kill to sukces, pierdolony gold dla teamu, to jest gra druzynowa i czasem 1 ward moze wiele zmiemic

Topic widze ze ktos lubi supportowac :D

Sam lubie, jednak nie za czesto, no i to yolo q matchmaking, gdzie wiekszosc zalezy od tego czy to nam czy enemy trafi sie gorszy adc. Wole z kolegami ^^

Opublikowano

Mysiałke, ale jeżeli support, jak to robi mój kolega, taki taric/blitz trzyma ulti na killa który jest pewny to tutaj jest sie o co pluć. Ale jak ja np. soną wywalisz ulti+ spamujesz Q i pasyw na 5vs5( nie wiem jak teamfight odmienić ...) i masz tripple, quadre to tutaj nie mają sie pluć. Bo jak? albo bijesz i dobijasz, albo nie bijesz i w dupe jest. Co do soraki to sam nią zaczynałem, ale teraz to taka trochę słaba jest. W early jest mocna, ale late co zrobi? heal za 400 to już nie heal. Co do golda to kamyczek+sztylet+runy i często jest więcej niż top/mid. Jeszcze jak było serce ze złota to kasy było najwięcej ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...