Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1983 Rp - Legendarna Skórka BLitzcrank czy coś innego

olszak48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam 1983 RP, i zastanawiam się co kupić, legendarną skórkę do Blitzcranka :P Czy może lepiej kilka postaci na promocji ?

(ewentualnie możecie napisać swoje pomysły, np strone runek inna skórke itd)

x

Opublikowano

ltizem se raczej nie pograsz na rankedach bo jest czesto banowany , kup se lepiej skórke do eza , lub postacie ciekawe takie jak elise ,zed itp . :)

/zakaz handlu

Opublikowano

Za tyle RP będziesz miał 4 postaci po 6300 ip w przecenie za 487rp. Dla mnie wybór jest oczywisty. Tym bardziej, że ten skin jest średni.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Postaci za RP nie kupuj... Strata RP bo za tą cenę masz skórkę, a postać prędzej czy później sobie kupisz.

A równie dobrze możesz poczekać na promocje skórek i kupić te które Ci się podobają ;)

Jeżeli masz hajs i możesz doładowywać co jakiś czas to bierz skórkę iBlitza. Jak nie masz hajsu to poczekaj i kup za to parę skórek.

1994993994.png
Opublikowano

Według mnie lepiej kupywać postacie, nawet za rp.

-Przecież postacie kupisz sobie za ip!

- Ale czy każdy ma czas mulić by nabić te 6300 .. i po chwili znów to samo?

Przynajmniej Ci się gra nie znudzi..a skin przecież nie doda Ci skilla.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Kup sobie inne skórki, poczekaj do ogłoszenia nowych, albo kupuj skiny (nawet za 260RP) dla kolegów ;d

Opublikowano

Ja osobiście nie jestem fanem skinów więc wolałbym wydać to na postacie z przeceny ewentualnie na stonki do runek. Skin to tylko wygląd więc jak dla nie kupowanie ich jest bez sensu. No chyba że masz tyle kasy i możesz sobie pozwolić:)

Opublikowano

Legendarna skórka Blitzcranka nie jest warta swojej ceny, lepiej wybrać iBlitzcrank'a - wygląda o wiele lepiej, dodatkowo zmienia wygląd skilli.

Opublikowano

Postaci za RP nie kupuj... Strata RP bo za tą cenę masz skórkę, a postać prędzej czy później sobie kupisz.

A równie dobrze możesz poczekać na promocje skórek i kupić te które Ci się podobają ;)

Jeżeli masz hajs i możesz doładowywać co jakiś czas to bierz skórkę iBlitza. Jak nie masz hajsu to poczekaj i kup za to parę skórek.

Czemu ma nie kupować? Skórka to tylko skórka nic po za wizualem ew. dźwiękami nie zmienia.

Ja polecam Ci za rp kilka postaci z promocji, lub postaci ze skórką.

Ten skin taki sb są znacznie ładniejsze:)

Opublikowano

Ten skin jest równie fajny, jak iBlitzcrank, ale ten jest taki bardziej... hmm, szalony? A iBlitz jest taki estetyczny. Nie wiem, czy wolisz "bałagan", czy "porządek".

Ja bym kupował skiny z przeceny, jak by mi się jakieś podobały, dopóki by się nie pojawiły, biłbym IP na postać, na którą mam ochotę. Jeśli na przecenie byłby champion + skin, który Ci się podoba to wtedy w tej sytuacji kupić też postać za RP.

Podsumowując - uważam, że lepszy jest iBlitzcrank, ale najlepiej kupować skiny za RP, a champy za IP chyba, że nie będziesz miał IP na postać, a będzie fajny skin do fajnej postaci i ona sama w promocji to wtedy champ + skin za RP.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...