Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft

patrol09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!Ten temat kieruje do specjalistow , kogos naprawde ogarnietego w kompach. Problem polega na tym ze kiedy wlaczam launcher minecraft to gdy sie pokazuje ekran ladowania to wszystko sie zlewa w jeden tekst tlo zamiast stylu dirt jest czarne. Dodam ze nie mialem tego problemu wczesniej lecz mialem naprawiany komputer(sam sie resetował) i po tej naprawie sciagam jave wlaczam a tu black screen i nic. Wczesniej minecraft mi dzialal nawet sporo fps mialem jak na dosc slaby pecet. Odrazu eliminuje glupie odpowiedzi typu kup sobie nowego albo sterowniki do karty graficznej poniewaz stery juz dawno sciagalem a nowego kompa narazie nie moge.

Ludzie plis pomozcie!

Opublikowano

tego to ja na poczatku probowalem! wiecie oczekiwalem czegos typu skopiuj ten plik tu reset kompa itd. a tu tyle ;/

Opublikowano

Usuń folder .minecraft i włącz od nowa gre. Ale przed tym zrób backup światów.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Sciagnij starsza wersje sterow do karty graficznej . Mialem mniej wiecej to samo ale cos jednak innego ;) , Minecraft mi nawet nie odpalal bo mialem za nowe stery . Sproboj wylaczyc antywirusa , uruchom jako administrator , uruchom ze zgodnoscia windows xp , proboj wkoncu sie uda ;) . Jak czegos nie wiesz pisz

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...