Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected][05.04] TradEmArk VIP v2.2

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1319567765-U339575.png

[05.04] TradEmArk VIP v2.2

1319567773-U339575.png

Informations:
- Failed to Inject but Hack will work!
- No Virus! Naeron Injector inside!
- If it don't work, install C++ 2008 or Net Framework 3.5!
- If you want to use Weapon Binder, enable "Damage as Knuckle" (Don't work with Rockets or Nades)
- Hide the Menu(Einfg/Insert) if you wan't no laggs!

Credits:
TradEmArk
Cyno
CyberRazzer
Kazbah
Hans221

1319567775-U339575.png

ingametfw0mnbgo4.png

1319567779-U339575.png

WIN XP32bit

1319567771-U339575.png

1319567762-U339575.png

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sam Plik DLL

Nie spamuj ...

Tak, jest sam plik dll. Zróbcie też coś sami. Nie dałem bo skaner antywirusowy by miał w opisie powyżej 40 %.

Jeżeli nie wiesz, jak uruchomić hacka z samym dll to słuchaj

1. Pobierasz ten hack sam dll

2. Pobierasz jakikolwiek injector stąd :http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dziaajcych-injectorw/

3. Wrzucasz do paczki injector ( do pliku dll )

4. Zmieniasz nazwę injectora na taką samą jak plik dll ale z rozszerzeniem exe

5. włączasz injector i i warrocka.

6. Have fun !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

omg wszyscy chca z injectorem . a dla mnie dziekuje ze wkoncu wstawiles :) + sik leci :))

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

widz e że tez grasz w bilarda NA WP.. :P

Filmik nie jest moje autorstwa. Wykonał go user .

V Tut jak uruchomić hacka ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Testowalem go na Windows 8/xp i dziala super niekiedy crash byl ale pozatym Zzajebiscie , oby nie zrobilo sie tak jak wczoraj , czyli dzis dziala a jutro juz nowa wersa ; >

Opublikowano

hmmm... super działa na 7 64 ale wywala mnie do pulpitu co jakieś 30 min :(

i słabo(albo coś u mnie albo z hackiem) na zombie bo jak się uruchomi hacka to na zombie jest coś jakby ogromne lagi. Może ktoś jeszcze to ma i wie co na to poradzić.

Opublikowano

Panowie czy ktoś wie o co tutaj chodzi? Kiedy odpalam hacka wszystko jest w porządku, ale po 45 minutach wyskakuje mi komunikat. post-578333-0-67493500-1365243789.jpg

Wiecie może o co w tym chodzi? Bo ja już sam nie wiem. Pierwszy raz Mi się takie coś zadażyło ;/ Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

ten hack jest tylko dla VIP?

Nie, to jest hack darmowy dla wszystkich. Jedynie posiada opcje VIP, czyli taki full wypas :D

Testowalem go na Windows 8/xp i dziala super niekiedy crash byl ale pozatym Zzajebiscie , oby nie zrobilo sie tak jak wczoraj , czyli dzis dziala a jutro juz nowa wersa ; >

Serio działa na WIN 8 ? o.O Autor cheata mówił, że wie, że cheat nie działa na WIn 8, ale dobra ;x

hax wywala po około 30-35 min.gry na zombie(test na win 32 xp)

To zależy od opcji włączonych, jak jedziesz na OPK Zombie to wiadomo, że wywala. Ogranicz włączone opcje na raz.

Panowie czy ktoś wie o co tutaj chodzi? Kiedy odpalam hacka wszystko jest w porządku, ale po 45 minutach wyskakuje mi komunikat. attachicon.gif2013-04-06-416.jpg

Wiecie może o co w tym chodzi? Bo ja już sam nie wiem. Pierwszy raz Mi się takie coś zadażyło ;/ Z góry dziękuję za pomoc.

Po prostu jak się wyłączy odpal ponownie, jako administrator i w trybie zgodności.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Prosze nie spamowaç w temacie. Jak wroce do domu to wstawie norwa wersje cheata. Nastepny post bedzie karany 5% typu.. Nowa wersja.Pozdrawiam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ten Trademark sobie jaja robi? Czy aż tak "profesionalny" jest, że codziennie update wrzuca......

Poprostu chca aby byl lepszy :)

Jest nowa wersja tak pozatym.. :)

Opublikowano

gdzie jest ta nowa wersja bedziesz tak mily i podasz ?;>

Pomysl jesli stara nie dziala a pisza ze jest nowa takze poczekaj 1 dzien albo mniej i znajdzie sie napewno na forum.. Bez cheatow wytrzymasz moze .. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...