Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Potrzebuje pomocy, otóż szukam bezpłatnego hostingu na ok. 6 slotów.

Ważne, żeby działał 24 h albo przynajmniej 12 h ,bo na niektórych hostingach działają po 2 godz. albo po 4 godz.

Za dobre odpowiedzi będzie like.

Opublikowano

Bezpłatnego hostingu nikt ci nie da. Jest taki hosting na chyba 3 sloty, jednak serwer działa tylko wtedy, gdy ktoś na nim gra. Nie można także niestety nic ruszać w plikach ;(

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Powiem tak ... "W Polsce nie ma nic za darmo" . Otóż to nie dostaniesz za fre hosta ... Ale wiem, że są grupy, które pomagają przy tworzeniu serwerów i oferują Ci darmowy hosting na czas 1 miesiąca ... Przepraszam nie powiem jaki jest to zakazane ....

Zgadzasz się z tym ?

Daj +

Opublikowano

@up ty chcesz + a on potrzebuje pomocy :) . polecam Ci hosta disconnect.pl ale dostaniesz 20 slotow + 100mb ram na 1 slot czyli 100 razy 20 masz 2000 mb ram a inaczej to 2GB RAM na serwer i duze fps ;) . Dostajesz serwer na 2 dni testowy a potem mozesz wykupic

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zawsze możesz poszukać kodów na craftserve. Bo na facebooku masowo rozdawali ostatnio serwery typu Sand na miesiąc chyba. Oni wgl. często wrzucają jakieś promocje.

Opublikowano

Najlepiej wykupić tanio na hostingu ycraft. Możesz wykupić 5 slotów, a może wejść na niego nawet 8.

Miałem tam serwer 5/8 25 pluginów i nie było żadnego laga. Ja uważam, że jakościowo, jest to najbardziej wytrzymały hosting i dorównuje on CraftServe.

Za darmo nikt Ci nie da.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Za darmo są tylko takie, które po 24h są usuwane. Jak chcesz coś taniego to zobacz pixelteam,net. Za 7 zł masz 5 slotów ale tam masz dowolność i możesz je zwiększać, pod warunkiem, że nie przekroczysz określonego ramu. Jak przekroczysz serwer się wyłącza.

Opublikowano

Polecam kupić serwer 10 slotowy na craftserve.pl
Slot już od 0.99zł w ofercie sand!
Sam osobiście teraz korzystam z craftserve i jestem zadowolony :D

Opublikowano

Ogólnie to ja Tobie polecam hosting "FiberHOST.pl". Tanie serwery, nawet 1 zł/slot (coś takiego było lecz nie wiem czy dalej jest). Jakbyś chciał to mógłbym Tobie ugadać kod promocyjny na -x% : ) Z resztą nie dawno prowadzili nabory do sponsoringu serwerów. Może się załapiesz.

Pozdrawiam!

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...