Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]MAPA! tutaj znajdziesz ciekawostki Bronie sekrety!

KamikadzaaaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej tutaj w tym temacie bede zaznaczać na mapce gdzie zazwyczaj jest respawn broni :)

Co jest co :)

Kwadraty oznaczaja itemy! Bronie!

Czerwony - Mało Rzeczy

Zielony - Strefa Bezpieczna i pełna itemów

pomaranczowy - Strefa bardzo duzych zarobków lecz duzego ryzyka śmierći

Zółty - Średnie zyski

Sprej = Miejsca cheaterów i dobre miejsca na obóz

Rózowy = Dobre miejsce na obozy

Czarny = Cheater MPCforum tam zawsze sa cheaterzy i nie polecam tam iść!

UwH6i9w.jpg

UWAGA! Szansa na znalezienie na tej mapie itemów to 85% ponieważ nie zawsze sie tam spawnuje duzy zysk!

Pomogłem pomóz mi naprawić moja reputacje klikajać (Lubie to)

Pomogłem tez klikaj (Lubie to!)

Opublikowano

W Sleepycrest jest bardzo mało itemów, wybiliśmy tam dzisiaj ok 50 zombie i nic ciekawego nie znaleźliśmy.

Jutro obczaję różowe punkty bo szukamy dobrego miejsca na obóz i postawienie sejfu, więc dam znać jak się sprawują. Najłatwiejszy loot jest na Echo i Hill Ranch, na tym drugim za każdym wejściem masz 3 bronie, na Echo możesz nawet lootnąc snajperke (no i można łatwo farmić).

zav

Opublikowano

SmallVille - Pełno Cheaterów , dziś tylko ponad 20 spotkałem :)

Radzę uważać bo dziś wszystkich których tam spotkałem byli z aimem.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Clearview i Smalville tak jak kolega up powiedzial powinny byc zaznaczone na czarno . Na serwerze 10-15 osobowym 3/4 ludzi to cheaterzy

A Camp Splinter powinno być zaznaczone na : Żółty/Pomarańczowy . bo też tam dużo ludzi chodzi

Opublikowano

Chyba mało grasz w tą grę pisząc że tylko 2 3 miejsch są cheatery. Ja w Warz grałem czasami od Grudnia. Do Marca byłem przeciwnikiem hacków, czasami się zdarzył cheater raz na tydzień. Od tygodnia nic ku.... z kumplem nie umiemy zrobić nawet na serwerze 10 os. Jak wszyscy to ja też odpaliłem hacki i teraz widać ile osób go ma - 90%. Wystarczy podbiegnąć do grupki ludzi (ok 200m) i się skampić tak żeby nie widzieli. I od razu widąć wszyscy np. 4 celowniki w twoją stronę (chociaż jestem za drzewem) i zbliżają się. Jak już są blisko rozdziellają się na 2 strony i na CTRL podchodzą z celownikiem na głowie. I wczoraj tak miałem z każdym razem w Shrute Farm, Smallville, Clearview, górny Safe, Campos, Norad itp. itd

Życzę miłej gry

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie... Obozy robija sie dlatego ze robisz sejf kupujesz z klanem barykady bierzecie kilka sniperów i 4 osoby w bazie czekaja na ludzi

Pomogłem pomóz mi naprawić moja reputacje klikajać (Lubie to)

Pomogłem tez klikaj (Lubie to!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...