Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FUT w przeglądarce

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Niedawno dowiedziałem się o opcji grania w FUT(aukcje, składy itd. na tym samym koncie co na konsoli) w przeglądarce.

Strona:

http://www.ea.com/pl/football/fifa/fifa-ultimate-team

Jest to oficialny serwis EA i Origin.

Jednak po zalogowniu, gdy chcę wejść w Ultimate Team pojawia mi się coś takiego:

mpco.png

Na obrazku zaznaczyłem cyferki 1 i 2.

1.Ciekawe, bo ja od niecałego miesiąca w ogóle mam konto xbox live (nie: xbox live gold, tylko ogólnie: xbox live (dostęp do internetu z konsoli), a w serwisie nigdy wcześniej się nie logowałem.

2.To pytanie ustawiłem na xboxie, ale nie pamiętam odpowiedzi. To nie jest akurat istotne, bo czymś idiotycznym jest, żądanie odpowiedzi na pytanie AWARYJNE, gdy użytkownik zna hasło i e-mail. Dodatkowo nigdzie nie ma opcji przypomnienia tego hasła (link: "Nie pamiętasz odpowiedzi?" otwiera dwie opcje: 1. powrót do poprzedniego okna 2. zablokowanie konta i możliwość odblokowania go z konsoli).

Ta opcja z zablokowaniem konta i odblokowaniem z konsoli nie jest zła, ale zanim zdecydowałem się uciec z moim problemem do forum, poszukałem trochę w internecie o tym całym pytaniu awaryjnym. Ludzie poblokowali sobie konta na stronie i mieli możliwość logowania tylko z konsoli, a gdy w konsoli ustawiali nowe hasło, w tym serwisie było ono już nieaktualne. A nie chcę sobie na stałe zablokować dostępu do FUT z przeglądarki, bo to całkiem fajna opcja. Na jakimś forum ktoś proponował sprawdzenie tego w origin - wchodzę, loguję się na konto, wchodzę w opcje <yeeeeaaaah> - jest komunikat żeby ustawić hasło awaryjne (ciekawe co teraz z poprzednim). Ustawiłem, wchodzę do serwisu - pytanie nadal to samo. Spróbowałem wpisać odpowiedź ustawioną na originie, jednak była błędna. Wcześniej też wpisywałem odpowiedzi, których było największe prawdopodobieństwo, że użyłem przy ustawianiu tego pytania ze screenshota. Wykorzystałem już 4 odpowiedzi i została mi jedna, więc proszę o pewne porady.

Z góry dziękuję :) Za pomocne odpowiedzi będą lajki i 5 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...