Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] DNS, problemy z uruchomieniem.

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem podczas uruchomienia clienta z DNS Techpack'iem, w załącznikach jest screen błędu

instalowane na czystym MC na wersję 1.4.6

Co jest tego przyczyną i jak to zniwelować.

@Edit

Ten problem rozwiązany, pomogła instalacja na 1.4.7, Jednak jeszcze jeden problem mam, co jakiś czas muszę wyłączyć javaw w procesach, ponieważ strasznie zaczyna mi ścinać po 15-30 minutach gry, a po chwili wyskakuje komunikat "internal server shutting down". Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Przeinstalowywałem już jave (32 i 64 bitową) odpalam MC z 3GB ram przypisanym (mam 8GB ogólnie) i nic. Jakieś sugestie?

post-128215-0-86045600-1365178967_thumb.jpg

Opublikowano

Próba wgrania na 1.4.7 pomogła, chociaż wcześniej miałem 1.4.6 i było ok... mniejsza.

Jednak jeszcze jeden problem mam, co jakiś czas muszę wyłączyć javaw w procesach, ponieważ strasznie zaczyna mi ścinać po 15-30 minutach gry, a po chwili wyskakuje komunikat "internal serwer shutting down". Nie wiem jaka jest tego przyczyna. Przeinstalowywałem już jave (32 i 64 bitową) odpalam MC z 3GB ram przypisanym (mam 8GB ogólnie) i nic. Jakieś sugestie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...