Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komputer się resetuje po rozwaleniu Nexusa

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem z kompem, że jak rozwale nexusa i wygramy to mam reset kompa. Mam zintegrowaną karte graficzną, 2 rdzeniowy procek 1.8 ghz i 4 gb ramu. Dodam że gram w oknie na najmniejższej rozdzielczości a i tak mam ledwo 20 fpsów ;x moze komp sie przegrzewa? w innych grach tez tak mam.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

kiedy ostatnio byłeś blisko z prockiem? może jest na ciebie napalony tak go zajeżdżasz cały dzień ostre spiele i masz tego efekty moja rada jest taka :
wyjmij peniura z portek pierdolnij nim pare razy o biurko żeby się wiekszy zrobił, ale nie za duży bo ci staleje rozjebie a kiedy już masz duzego peniara zerznij procek i wszystko powinno wrocic do normy dodam jeszcze ze u mnie pomoglo !

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Ściągnołem jakiś programik co zatrzymuje clienta lola na czas gry, jak na razie po 1 grze się nie wyłączyło, zobaczymy co dalej. Dam potem znać, nie zamykajcie tematu na razie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jak dawno miałeś formata? Bo fps'y mogą byc przyczyną zasyfionego kompa. No i może pomóc w wyłączaniu się po wygranej ;)

Ps. Pamiętaj, format jest dobry na wszystko ^^

Opublikowano

Wyczyść sobie komputer od środka. Ja też tak miałem i najpierw wyczyściłem go fizycznie. Tata kupił mi sprężone powietrze. Normalnie masz tak w puszkach jak spraye zwykłe. A potem wyczyściłem go od strony informatycznej, czyli ccleaner oraz folder "pobrane" w którym miałem 40gb syfu. Polecam tak zrobić :D

//Reklama OFF.

Opublikowano

Znów się wyłączyło. Właśnie czyszcze kompa CCleanerem, zobaczymy co z tego wyjde, bo fizycznie juz czyscilem, nic nie dało... Kiedyś też się resetowało, ale rzadko. Może to przez ten syf na kompie tak mam

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...