Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wam też nie działa?

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przed chwilą chciałem sobie pograć w WarZ, wbijam do gry i w grze wyskoczyło, że jest zły login lub hasło czy coś, to loguje się 2 raz i nadal złe hasło lub login.No to dałem, że zapomniałem hasła wpisałem swój e-mail i kod, wyskakuje takie coś

,,exec failed. Array ( [0] => Array ( [0] => 42000 [sqlSTATE] => 42000 [1] => 9002

=> 9002 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0][sql Server]The transaction log for database 'WarZ' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0][sql Server]The transaction log for database 'WarZ' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases ) ):"

Wy też tak macie ?

WaldzioxD.png

Opublikowano

W sensie, że nie możecie zalogować się też na konta czy wyskakuje wam to przy próbie zmiany ?

WaldzioxD.png

Opublikowano

Faktycznie już działa, nawet hasła nie zmieniłem a szło się zalogować, ale tak czy tak na wszelki wypadek zmieniłem.

Dzięki za informacje itp.

Myślę, że temat można zamknąć chyba, że ktoś ma coś jeszcze do dodania.

WaldzioxD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...