Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólnie o Mu Online

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedziałem sie ze gra nie ma spolszczenia, troche mie to odrzuca ale bardzo ciekawa grafika jest w tej grze:) mam pare pytan które zadam poniżej :)

- Sa serwery prywantne PL ??

-czy global jest ciężki w ogarnięciu ?

- jaka najlepiej postacia zagrac na poczateki?

- jaki jest max lvl?

-czy ciezko tam sie expi lvl/?

-czy cieżko o dobre eq ?

Napewno bede miał jeszcze wiecej pytan, ale to z czasem wyjda:)

Może polecacie cos innego niż Mu Online? może coś na bazie metina tez byc:D cos co waszm zdanie jest lepsze ale na podobnej fabule gier MMORPG?

Opublikowano

Dowiedziałem sie ze gra nie ma spolszczenia, troche mie to odrzuca ale bardzo ciekawa grafika jest w tej grze:) mam pare pytan które zadam poniżej :) / Wcale nie powinno, o ile poznasz pojęcia w grze

- Sa serwery prywantne PL ?? jak najbardziej

-czy global jest ciężki w ogarnięciu ? Sama w sobie gra nie jest trudna

- jaka najlepiej postacia zagrac na poczateki? Global - Elf, będzie łatwo Ci o party i wtedy ktoś zawsze pomoże

- jaki jest max lvl? global - 400 , prywatne serwery - 400, ale przy tym lv zazwyczaj można robić reset, co pozwala na nowo wbijać lv, przy czym statystyki zostają i zabawa trwa dalej ;)

-czy ciezko tam sie expi lvl/? na globalu - dosyć...

-czy cieżko o dobre eq ? Znajdziesz polską gildię, to pomogą Ci się na początku ubrać :)

Napewno bede miał jeszcze wiecej pytan, ale to z czasem wyjda:)

Może polecacie cos innego niż Mu Online? może coś na bazie metina tez byc:D cos co waszm zdanie jest lepsze ale na podobnej fabule gier MMORPG? Niema co porównywać żadnej gry do klasyka! :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

-jak zagrac na prywatnym serwie ?trzeba sciagac nowego clienta?

-czym moze sie różnić priv od globala ?

- czy znacie jakies fajne priv?

Ps. Majkel™ dziekuję za odp:) grasz w mu global? priv?

Opublikowano

jak chcesz zagrac na privie a nie masz jeszcze zadnego clienta to owszem musisz sciagnac, ale jak bedziesz chcial zmienic serwer to wtedy wystarczy tylko patcha i wypakowac do clienta.

Opublikowano

przeczytałem w wymaganiach ze; "Karta graficzna 3D graphics processor" wiem ze mam 512;p to bedzie? mam 1gb ram to powinno tez starczyć, mam celerona 3.06ghz

Opublikowano

Ja już niestety nie gram, czekam na mu 2 :)

przeczytałem w wymaganiach ze; "Karta graficzna 3D graphics processor" wiem ze mam 512;p to bedzie? mam 1gb ram to powinno tez starczyć, mam celerona 3.06ghz

tak oczywiście :)

Opublikowano

-jak zagrac na prywatnym serwie ?trzeba sciagac nowego clienta? Tak trzeba zazwyczaj ze strony prywatnego servera

-czym moze sie różnić priv od globala ? Expem seasonem postaciami itemami w sklepie dropem

- czy znacie jakies fajne priv? ocztwiscie polecam infinitymu.net jesli chcesz szybki exp jesli sredni mornia.com

Pomogłem ? Daj Like =D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Włączyłem gre:D udało sie w koncu:D i teraz jak włanczam mam chyba do wyboru siwaty;p

- Valhalla

- Helheim

- Midgard

- Yggdrasil(new)

Jaki wybrac najłatwiejszy na początkową gre ?i jak tam klikne w te swiaty mam jakies inne serwy;p

Opublikowano

Jaki wybrac najłatwiejszy na początkową gre ?i jak tam klikne w te swiaty mam jakies inne serwy;p

to są po prostu kanały.

Ja proponuje Valhalle, znajdziesz tam polską gildię, która Ci pomoże

Opublikowano

tylko kazdy stworek co mnei tłucze to połowe hp mi zabiera;/

wyjdź mostem w dół i masz tam masz takiego elfa, od którego dostaniesz buffa i wtedy będzie szło ;)

Opublikowano

Czy kurde wreszcie sie cos zacznie dziac z serwerem wogole??? nic sie nie rusza zadnych nowosci a forum tylko robia..

Opublikowano

forum oficjalne przecież działa.

O jakich nowościach myślisz, są co jakiś czas eventy.

Zmian na serwerze na razie nie oczekuj ;)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...