Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PP19 czy MP7 z Harkela

niemateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która z tych broni będzie lepsza z dodatkami z Harkel

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Tak jak UP wal mp7 bo jest lepsze niż pp19.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

mp7 jest gówniane... tyko na biski dystansdzie xD pp o ie wiem ujdzie na średni dystans więc poecam ci pp ^^

YAY

Opublikowano

Zawsze lepiej po 11 niż w ogole nie trafiać -.- Z tego co dostępne lepsze pp-19.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

U mnie nie zależnie na jakiej kolbie MP7 strasznie znosi na prawą (chyba) stronę. MP7 jest szybki na krótkie dystanse ale powyżej ~80m prawie że wogóle nie łapie :>

Opublikowano

Wyrzuc te bronie i jesli masz lvl9+ dokup sobie 9a-91 jest wolniejszy od mp7 czy od pp19 ale dmg ma lepszy, jest celniejszy i przyjemniej sie gra. A jesli wyprobujesz 9a i Ci nie podejdzie to graj pp z zestawu, bo bez sensu kupowac mp7 ten karabinek jest ok tylko z b. bliska. Graj, nabijaj lvl i na 20+ kup sobie mp5, albo odblokuj za jakies 6k founds

Opublikowano

Mi nie podchodzi, kiedys sporo gralem w rozne cs'y i zrazilem sie do tej pukawki, w bf nawet godzine z tym nie biegalem, szalu nie ma jak wiekszosc broni mechnika na bliski dystans jest spoko sredni i dalej juz gorzej. Ump nawet na stale nie kupilem.

Opublikowano

Heh, mam tak samo, może broń i dobra ale mam z nią złe skojarzenia z powodu CSa :D 5 minut nie mogę z nią wytrzymać, jestem widocznie uprzedzony ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

mp5 + vipery + all na zasieg i m145 i walisz jak bys byl snajperem na do 200m, powyzej nie widać przeciwnika ale kulka doleci do 320m tak jak mój rekord z mg36 (ta broń ma 0 bull dropu, wale na 320m tak samo jak na np 10.)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

DZieki za odp. UMP mam i jest troche gorsze od PP bo ma wiekszy recoil a w tym PP to celownik idzie tylko do gory, ale UMP ma lepszy dmg. Wlasnie nie wiem jak jest z recoilem w MP7 z tymi dodatkami. Szkoda że nie ma tej stronki do porownywania bo wym sie was nie pytal

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

@UP

MP7 ma spory odrzut.

@UPUP

Nie widać przeciwnika, ale na tej grafice co masz. Na najwyższej i z czterystu widać. No i on o MP5 nie pyta, bo nie ma lvlu :P

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kicak pieprzysz jak potrzaskany :D

Nic nie widać powyżej 200m , nawet z m145 słabo na te odległości.

Dopiero jak klikasz Q to widać, ale na mechu to nie ma najmniejszego sensu, jak ma taki mały DMG na duże odległości ;x

436951440626370320491.png

Opublikowano

Lol, byłem przekonany że widać :D Widziałem sporo screenów z grafy High, nie widać przypadkiem statku na Omanie z plaży? To jest jakieś 350 metrów chyba... No nic, widocznie mi się poebało :D Może dlatego, że ja na Super Low widzę z 200 metrów na Omanie...? Wydawało mi się, że na wyższych grafikach mgła jest dużo dalej.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...