Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Turniej w Katowicach

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie, kiedy będzie znowu turniej LCS w Katowicach? Bo niestety w poprzednik roku przegapiłem i żałuje teraz, czy wogóle będzie jeszcze turniej w Katowicach? ;p Jak tak to kiedy? ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie wiadomo aktualnie, żeby były LCS w katowicach, teraz już się powoli kończą więc nie sądzę. Inne turnieje może będą, ale nie jestem pewien ;)

<>

Opublikowano

To przepraszam za pomyłkę, oczywiście chodziło mi o IEM, w następnej ,,edycji" IEM, będą katowice? Bo mam na prawde bliziutko do Katowic i bym się chetnie wybrał. :), nie musi być koniecznie IEM, jeśli są jeszcze jakieś to mówcie, jest jakieś info? Gdzie to można sprawdzić

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Było już w Katowicach więc zapewne w następnej edycji nie będzie IEM'a w Katowicach

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

W kolejnej edycji IEM'u jeżeli przypadnie, któryś z turniejów eliminacyjnych do gospodarowania dla Polski, to na pewno to będzie inne miasto niż Katowice.

Ale na 100%, nastepny IEM odwiedzi Polskę, bo tego typu imprezy są bardzo popularne w naszym kraju.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

IEM w Katowicach był całkiem udany, więc może będzie kolejny w Polsce, ale napewno nie znowu w tym samym mieście.

Opublikowano

mozna bodajze na facebooku zaglosowac(badz mozna bylo) zeby w ktoryms z miast byl iem jeszcze raz oczywiscie na stronie esla

można było po iemie w katowicach, teraz raczej nie (nie jestem pewny)

mam nadzieję, że będzie w polsce bo to (pierwszy?) przegrany turniej przez koreańców jak dobrze pamiętam ;x

<>

Opublikowano

W Katowicach była całkiem przyjemna atmosfera mysle, ze powtórzy sie to jeszcze raz :) W Katowicach prędko nie będzie juz takiej imprezy a na pewno nie IEM.

Czekam na IEM Kraków <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...