Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 pytania

2kPriest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, ostatnio grałem w WarZ w styczniu, ponieważ cheatowałem kiedy wprowadzili tego FairFight, a od tamtego czasu nie wiem czy coś się zmieniło w WarZ i mam 2 pytania :

1. Jak wygląda sprawa z cheaterami? Nadal jest tak że 9/10 graczy to cheaterzy czy może już zmniejszyła się ich liczba? PS. nie wiem co według was oznacza określenie w przypadku WarZ dużo bądź mało, więc przypuśćmy, że jeśli spotyka się cheatera około raz na 2/3 godziny to według mnie mało.

2. Czy ktoś tutaj używa cheata z TMCheats? Jeśli tak to jak wygląda sprawa wykrywalności? Oczywiście wiem, że ban pójdzie na 100% jeśli będę zabijał wszystko co się rusza z ponad 200m, ale czy przetrwam ponad 2/3 tygodnie zabijając z maksymalnie 80m i starając się udawać, że nie mam ESP?

Liczę na szybką odpowiedź,

Priest.

Opublikowano

1.Raz na 2/3h to może nie zależy na jakim serwerze grasz czy jest mniejsza ilość osób czy większa, jeśli jest np. 10 osób to z 2 cheaterów będzie może 1. Ja akurat grałem na małych serwerach to w tygodniu chyba tylko 4/5 cheaterów spotkałem. No napewno jest lepiej niż kiedyś. Oczywiście w miastach takich jak: Campos,Boulder,clearview,smallvile,Norad military base itp. Są częściej cheaterzy. Taka rada, jeśli widzisz Outlawa lub Constable na serwie to 95/90 % cheater :P

2.Tak wytrzymasz nie zabijaj z dalekiej odległości i graj tak jakbyś nie miał cheatów,nie radził bym ci też używać aima ale to jak chcesz. Niektórzy grają już miesiące na cheatach a niektórzy o tygodniu mają bana.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...