Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban KamerMod na PL-u

martusqqa118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałabym sobie czasem w dzień podropić w m3 na KM <na pl-u> i tutaj pytanie do Was.

Czy jeśli ktoś mnie przyłapie, że np. nie odpisuję i załapię bana - będzie on na wszystkie moje konta? Czy tylko na danym e-mailu, ewentualnie powiązane przez handel?

I czy KamerMod sam w sobie w jakimś stopniu zabezpiecza przed HS? I czego nie robić, żeby uniknąć bana z automatu?

Opublikowano

Na wszystkie konta powiązane po ip dojdą. Kamermod wykrywają z łatwością.

Opublikowano

KaMerMod sam w sobie jest blokadą Hackshielda, jeśli chodzi o ban na konta, to muszę ci powiedzieć, że za moda banują na miesiąc(bynajmniej kiedyś tak było)

Nie wiem jak teraz, bo w modzie pojawił się fishbot i wiele innych narzędzi, które w sposób niedozwolony gwarantują ci komfort gry.

Rzadko banują po ip.

Opublikowano

Jak poleci na IP to się odwołasz z innych kont :P Napiszesz ze w całym bloku macie takie samo IP i takie inne kity :D

Opublikowano

Mogą polecieć po IP, ale robią to rzadko. Jak by każdego tak zbanowali to sami by grali. A tak banują Ci konto na którym używasz. Chyba, że trafisz na upierdliwego to Ci jeszcze pozwoli się zalogować na inne konto :)

Opublikowano

ja gram od 0lvl do 57 na kamerze i nie mam bana. A konta banuja po emailu wiec rob na innych serwisach.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Cześć. Chciałabym sobie czasem w dzień podropić w m3 na KM <na pl-u> i tutaj pytanie do Was.

Czy jeśli ktoś mnie przyłapie, że np. nie odpisuję i załapię bana - będzie on na wszystkie moje konta? Czy tylko na danym e-mailu, ewentualnie powiązane przez handel?

I czy KamerMod sam w sobie w jakimś stopniu zabezpiecza przed HS? I czego nie robić, żeby uniknąć bana z automatu?

Kamermod omija HS ale nie blokuje go w 100%. Bana dostaniesz również na konta powiązane, ale nie możemy stwierdzić czy emailem, czy handlem czy IP.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Nowicjusz
Opublikowano

A, i tak jak dadzą ci na IP, to jak masz zmienne IP to resetujesz modem i nie masz bana :P

Krytyk Metin2, Counter Strike 1.6, League of Legends, Minecraft, BF3, WOT, Cabal

Recenzor! Piszę recenzje na życzenie.

Opublikowano

Adres Ip nie jest na stałe przypisany do komputera, więc nie mogą banować po nim. Bana możesz dostać za FB i jeśli nie umiejętnie z niego korzystasz...

58127451730374025416.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...