Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fifa Kariera

Yodix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem w karierze menadżera .Zawodnik powiedział mi że chce więcej zarabiać.

Daje mu nową umowe na jeden rok i 45 tyś (tyle ile chce,przedtem zarabiał 15 tyś ) Lecz odrzuca i powodem tego jest niespełniona długość kontraktu .Próbowałem już dawać więcej kasy i kontrakt na więcej lat lecz nic nie pomaga.

Opublikowano

Przecież na górze masz pokazane co zawodnik chce - ile lat kontraktu i zarobki. Ustawiasz te i jest ok.

Właśnie tak ustawiam .Chce dodatkowy Rok i 45 $ .Tyle mu daje,później przychodzi wiadomość że zawodnik odrzucił propozycje.

I jest taki powód....Niespełniona długość kontraktu Dodam że kiedyś już tak miałem z Dembele.

Opublikowano

Sprzedaj go i kup innego. Nic nie poradzisz. Ale zawsze możesz poczekać i po prostu nie spełniać jego oczekiwań i próbować cały czas. Najwyżej pod koniec kontraktu go sprzedasz ale czasem zmieniają zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...