Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko wbic 30+ lvl ( z pomocą hackow )

karkar1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie jest to mój 1 poradnik ,więc proszę o wyrozumiałość

A więc zaczynamy :

Co nam potrzeba :

- Metin 2 Pl

- Kamermod

- I dobre chęci

Gdy mamy spatchowanego metina instalujemy kamera . Następnie uruchamiamy go i włączamy wait hack , żeby działał trzeba ponownie uruchomić metina .

A więc tworzymy postać ( moim zdaniem najlepszy woj ) . Na początku wbijamy 5 lvl i idziemy zrobić sobie mentala . Maksujemy tylko silne bo inne skile są nam nie potrzebne . Warto zrobić sobie eq + 6 ( kasę można na początku można wyżebrać) .

5-12 Idziemy na dziki i niedźwiadki

12-15 Zaprzysiężone , powinniśmy dać rade z eq + 6

15-21 M2 na dzikusach ,warto zaopatrzyć sie w tygrysią przynajmniej + 6 i jakąś broń na 15 + 6 , srebrną + 6 i pięciokątną + 6 ( na pustynie)

21lvl + z odpowiednim eq idziemy na pustynie . Tam exp leci naprawdę bardzo dobrze i 30 lv to tylko moment .

Pamiętajcie warto zrobić mentala ,ponieważ ma dużo def a z wait hackiem dość szybko będziemy bić moby . Pamiętajcie warto na początku tylko stakować silne , bo inne skille nie są nam potrzebne .

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nie chce byc nie miły, ale tut brzydki i po co to komu.... ja pierdziele... Miliony takich tutów było. Wiem ze nie które osoby się chcą wykazać na tym forum. Ale wymyśl coś oryginalnego. Estetyka tutorialu na poziome 10 % ....

Opublikowano

Wiem ,że estetyka jest okropna ,ale tu chodzi o szybkie exp bez żadnej innej postaci na tym servie . Ten sposób jest naprawdę dobry i bardzo go polecam wszystkim .

Opublikowano

Rozumiem , ale mój sposób wykorzystuje hacki i expi się dużo szybciej moim sposobem niż jego :D

Opublikowano

Okej, ale ja tutaj nie widzę żadnego opisu z jakich hacków korzystac dokładnie, jak co opisujesz, to powinno byc wszystko dokładnie a tu na odpieprz jest ^^

Opublikowano

Nie wiem czy ty umiesz czytać . Jest wyraznie napisane ,że ściągnąć trzeba kamera a w nim jest wait hack . Na przyszłość czytaj uważniej .

Opublikowano

Co za człowiek czemu na niego się narzucasz. Zrobił tut-a i ma prawo a ty twierdząc "Nie chce być nie miły ale ..." Właśnie nie chcesz a jesteś. On zaczyna przygodę ty a ty go już na wstępie przekreślasz.... Jeśli zgadzasz się z tym drogi założycielu tematu to podpisz ..... A ja ostrzegam na przyszłość "Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe"

Opublikowano

Daję Lajka za poradnik. Na pewno jest wielę graczy, którym się spodoba ten TuT. A jeśli chodzi o Wait hacka przydatna rzeczy, sam używam czasem ułatwia sprawę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...