Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacina sie Bf 3

Awangard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobiłem dzisiaj O/C procesoru myslalem ze troche to polepszy sprawe .. Zacina mi sie gra i co zrobic aby nie zacinala sie. Nie chodzi o to aby chodzial jak na 4 ghz komputerze tylkoz zeby było sie dac grac
Parametry:
Intel core2 duo 2,4 Ghz po O/C 2,6ghz
karta graficzna: Ge Force 9600GT
Win7 64 bit
Ram 2 gb

Opublikowano

Moim zdaniem za słaby sprzęt masz jak na bf3 . Spróbuj pobrać game booster może ci pomoże trochę .

A i win 7 zmień na 32 bit bo przy 2 gb ram 64 bit nie jest ci potrzebne .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

Moim zdaniem za słaby sprzęt masz jak na bf3 . Spróbuj pobrać game booster może ci pomoże trochę .

A i win 7 zmień na 32 bit bo przy 2 gb ram 64 bit nie jest ci potrzebne .

A jak zmienic na 32 bit ? Musze kupic/pobrac innego windowsa ? Gameboster mam tylko teraz jest taki glupi problem .. Teraz sie wlacza bf przzez battleloga(strona WWW) i za cholere nie chce sie uruchomic.

Opublikowano

9600 to strasznie slaba GPU zobacz temperatury tej gpu i sprobuj ja podkrecic. 64bit moze zostac nie musi koniecznie zmieniac systemu. Winilbym tutaj slaby sprzet

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Witam zrobiłem dzisiaj O/C procesoru myslalem ze troche to polepszy sprawe .. Zacina mi sie gra i co zrobic aby nie zacinala sie. Nie chodzi o to aby chodzial jak na 4 ghz komputerze tylkoz zeby było sie dac grac

Parametry:

Intel core2 duo 2,4 Ghz po O/C 2,6ghz

karta graficzna: Ge Force 9600GT

Win7 64 bit

Ram 2 gb

Zmień szybko system na 32bity, bo 7 64 bitowa na rozruch pożera 1.7GB... Do 64 co najmniej potrzeba 4 GB RAMu

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...